TRANSFER TALK. Voorzitter La Liga bevestigt: Mbappé speelt komende vijf jaar voor Real Madrid

Het einde van het voetbalseizoen nadert, en dat betekent dat ook de transfermolen op volle toeren begint te draaien. Wat wordt de nieuwe bestemming van Kylian Mbappé? En doen onze Belgische topclubs zaakjes? In deze liveblog mist u niets van het transfernieuws! 

Meer krantenkoppen in België

Triatlete Nele Dequae (20) uit Spiere-Helkijn mag zo goed als zeker naar het EK: “De variatie in deze sport is zo leuk”

Triatlete Nele Dequae uit Spiere-Helkijn is onlangs knap zevende geworden op de European Triathlon Cup in Olsztyn in Polen. Ze is zo (voorlopig) geplaatst voor het Europees Kampioenschap in augustus.
The post Triatlete Nele Dequae (20) uit Spiere-Helkijn mag zo goed als zeker naar het EK: “De variatie in deze sport is zo leuk” appeared first on KW.be.

Lees meer »

TERUGLEZEN GAZA. Israëlisch leger: “Zeker 900 Hamasstrijders gedood in Rafah”

Lees hier al het nieuws terug van woensdag 3 juli over de oorlog tussen Israël en terreurbeweging Hamas. Zeker vier Palestijnen zijn om het leven gekomen door een Israëlische aanval op het vluchtelingenkamp Nur Shams op de Westelijke Jordaanoever, zo meldt het ministerie van gezondheidszorg van de Palestijnse Autoriteit. En het Israëlisch leger heeft naar eigen zeggen meer dan 900

Lees meer »

Banksy laat migrantenbootje crowdsurfen op Glastonbury

De anonieme kunstenaar Banksy heeft een opblaasbaar bootje met poppen van migranten laten crowdsurfen op het Britse festival Glastonbury. Dat gebeurde gisteren tijdens het optreden van de band IDLES, waardoor fans in eerste instantie dachten dat het om een stunt van de band zelf ging. Het is niet de eerste keer dat een werk van Banksy op het festival opduikt.

Lees meer »

Bart doet dochter tickets voor Taylor Swift cadeau, zij maakt voorbereidende cursus: “Ik wist niet dat het zo complex was”

De Amerikaanse zangeres Taylor Swift is momenteel bezig aan een tour door Europa. Binnenkort gaan ook Bart en Merel De Waele uit Gent kijken. Het is een cadeautje voor dochterlief, maar zij wil geen mal figuur slaan met haar vader aan haar zijde. En dus ontwierp Merel een PowerPoint, een spoedcursus Taylor Swift. VTM NIEUWS ging kijken hoe goed papa

Lees meer »

Eerste editie van Waffle Ride in Beernem

Gravelliefhebbers zakken op zaterdag 6 juli af naar Beernem voor de eerste editie van de Waffle Ride. Naar analogie van een aantal Amerikaanse gravelritten, organiseert Cycling Team Toeristiek aan O. C. De Kleine Beer een gelijkaardig evenement.
The post Eerste editie van Waffle Ride in Beernem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vergeet de 4 dagenweek, Griekenland voert 6-daagse werkweek in

In Griekenland mogen werknemers in bepaalde sectoren vanaf vandaag 6 dagen per week werken. Opvallend, want in heel wat andere Europese landen – ook bij ons – wordt net volop geëxperimenteerd met kortere werkweken. De nieuwe regel geldt voor bedrijven waar nu in principe al 24 op 24 wordt gewerkt, en waar dus heel wat overuren worden gepresteerd of waar

Lees meer »

‘Pan Adientje’ siert voortaan ‘Oksel van Adinkerke’

Patrick Steen (63) uit Leke legde in zijn atelier de laatste hand aan een indrukwekkend kunstwerk dat hij Pan Adientje heeft genoemd. Dat wordt geplaatst op de splitsing van de Burgweg en de Noordhoekstraat, ook wel bekend als oksel van Adinkerke.
The post ‘Pan Adientje’ siert voortaan ‘Oksel van Adinkerke’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

De grasmat is een weide in het Pierre Cornelisstadion: “Dit is absurd”

Hallucinante beelden in het Pierre Cornelisstadion van Eendracht Aalst. Het gras is er – net zoals op jeugdcomplex Zandberg – al lange tijd niet gemaaid. Van een grasmat is geen sprake meer, het lange gras waait mee met de wind. Een rondgang door het stadion levert nog wel meer vreemde beelden op: in de business seats ligt een dode half

Lees meer »