In Hasselt zal tijdens Virga Jessefeesten een ‘Zomerferry’ varen tussen Herkenrode en de binnenstad

In Hasselt zal er tijdens de Virga Jessefeesten in augustus 10 dagen lang een veerboot varen tussen Quartier Bleu en Herkenrode. Zowel op de boot als in de omgeving van Herkenrode en het centrum van Hasselt krijgen passagiers uitleg van toeristische gidsen. 

Meer krantenkoppen in België

Premie van 8.220 euro voor Tombeelmolen Avelgem

Tijdens de gemeenteraad van maandag 1 juli werd de premie voor de restauratiewerken van de Tombeelmolen goedgekeurd door de gemeenteraadsleden. VZW Vrienden van de Molen zijn volop bezig met de werken, waaronder het herstellen van de wieken van de molen.
The post Premie van 8.220 euro voor Tombeelmolen Avelgem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Speed pedelecs verboden op De Groene 62 in Torhout

Het provinciebestuur is een hoffelijkheidscampagne gestart langs de oude spoorwegverbindingen die omgevormd zijn tot waardevolle, recreatieve, groene assen. Zo onder meer langs De Groene 62, die Torhout met Oostende verbindt.
The post Speed pedelecs verboden op De Groene 62 in Torhout appeared first on KW.be.

Lees meer »

Circusfamilie Ronaldo strijkt neer op theater aan zee: “We doen het voor de liefde en de erkenning”

Levenskunstenaar en circusartiest Danny Ronaldo (54) is dit jaar één van de twee ‘golfbrekers’ bij Theater aan Zee: zijn ideeën bepaalden mee de inhoud van deze editie. Danny speelt ook mee in een voorstelling, opent het kinderpark WonderWaai met een pizzabak en verblijft met zijn familie op het festival in drie woonwagens. Het publiek zal op bezoek kunnen komen bij

Lees meer »

Zanger en schilder Henk Stevens onverwacht overleden

Henk Stevens (01/12/1967 – 28/06/2024) is op vrijdag 28 juni onverwacht op 56-jarige leeftijd overleden. Henk laat drie kinderen Nona, Lou en Roef en zijn partner Sofie achter.
The post Zanger en schilder Henk Stevens onverwacht overleden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Karel Gits uit Ingelmunster had een unieke ontmoeting met Bruce Springsteen in Hotel Amigo in Brussel

Dinsdagavond trad Bruce Springsteen op in Werchter, maar twee dagen eerder had Karel Gits al rond 18 uur een ontmoeting met ‘The Boss’ in Hotel Amigo in Brussel. Voor de 52-jarige Springsteen-fan uit Ingelmunster blijft die dag een onvergetelijk moment.
The post Karel Gits uit Ingelmunster had een unieke ontmoeting met Bruce Springsteen in Hotel Amigo in Brussel appeared

Lees meer »

Taylor Swift maakt reputatie waar in Amsterdam: grootste muziekster van dit moment zet sublieme ‘The eras tour’ neer

Taylor Swift heeft donderdag haar eerste van in totaal 3 concerten in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam gespeeld. Ze zit daarmee over de helft van haar Europese passage van ‘The eras tour’, die de geschiedenisboeken ingaat als meest winstgevende concertreeks ooit. Wij zakten naar Amsterdam af en werden ondergedompeld in een wereld van pailletten, vriendschapsarmbandjes, volbloed Swifties en 18

Lees meer »