“Campagneteam Donald Trump overweegt Nikki Haley als running mate”

Het campagneteam van Donald Trump overweegt om Nikki Haley als running mate te kiezen. Dat zegt de Amerikaanse nieuwssite Axios op basis van anonieme bronnen. Haley trok zich begin maart terug als presidentskandidate voor de Republikeinen, als laatste overgebleven uitdager van Trump.

 

Meer krantenkoppen in België

Terwijl de ene zeer meegaand is, staat de andere op de rem: hierover zullen de gesprekken van De Wever met zijn toekomstige coalitiepartners gaan

Preformateur Bart De Wever (N-VA) zal een weekend lang een-op-eengesprekken voeren met zijn toekomstige coalitiepartners, onder meer over de begroting. Hij moet nog altijd een manier vinden om de socialisten over de streep te trekken. Maar waar zullen die gesprekken met de verschillende partijen precies over gaan? Een overzicht.

Lees meer »

Dood Arian (6) één en al mysterie: “Het kan zijn dat we nooit zullen weten hoe en wanneer hij stierf”

Een week nadat het levenloze lichaam van de vermiste 6-jarige Arian teruggevonden werd in het noorden van Duitsland, is er nog altijd geen duidelijkheid over wat de jongen precies is overkomen. De politie verklaarde dat hij niet door een misdrijf om het leven kwam, maar zwijgt over wat er dan wél met hem gebeurde. “Om zijn familie te beschermen”, klinkt

Lees meer »

EXCLUSIEF. Spermadonor die 550 kinderen verwekte, reageert op Netflix-docu ‘The Man with 1.000 Kids’: “Ik ben geen monster”

De rechter legde hem een donorverbod op toen aan het licht kwam dat honderden kinderen werden verwekt met zijn zaad. Jonathan Meijer (42) is het onderwerp van de Netflix-docureeks ‘The Man with 1000 Kids’. Daarin getuigen enkele ouders over Meijers “onverzadigbare drang om zich zoveel mogelijk voort te planten”. “Die documentaire is pure sensatie”, reageert Meijer in een exclusief gesprek

Lees meer »

Kind gestoken door Aziatische hoornaar in speelhuisje: Vlaams Bijeninstituut roept ouders op om extra voorzichtig te zijn

De Aziatische hoornaar zet haar opmars deze zomer weer verder. Het Vlaams Bijeninstituut waarschuwt voor steken van Aziatische hoornaars bij kinderen. Deze waarschuwing werd zondag in de Facebookgroep via een zogenaamd Safety Alert bekendgemaakt. “Bij de start van de zomervakantie werd het eerste kind in Vlaanderen gestoken. Het gebeurde in een speelhuisje waar een nest Aziatische hoornaars aanwezig was.”

Lees meer »

Unesco duidt eerste biosfeergebied in België aan

Het Nederlands-Belgische grenspark Kempen-Broek is vrijdag door de Unesco aangeduid tot een van de elf nieuwe biosfeergebieden. Dat meldt het VN-agentschap op zijn site. Het is het eerste door Unesco erkende biosfeergebied in ons land, voor Nederland is het het tweede. Unesco’s biosfeernetwerk telt nu 759 gebieden in 136 landen.

Lees meer »

Bruggeling Pihilip Milanov naar de Olympische Spelen

De Internationale Atletiekfederatie World Athletics heeft dinsdag de definitieve olympische ranking bekendgemaakt. Voor dertien Belgen is dat goed nieuws en ook voor Philip Milanov. Hij mag zich in het discuswerpen opmaken voor Parijs.
The post Bruggeling Pihilip Milanov naar de Olympische Spelen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Manu Van Acker schittert als lakei Aimé in de sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’: “Alles onthouden, dat is wel het moeilijkste!”

Manu Van Acker uit Oostende doet het uitstekend als lakei Aimé in de sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’. Hij liet het premièrepubliek niet alleen lachen, maar wist de zaal ook te ontroeren. Met zijn pakkende versie van ‘Waarom’ kreeg hij de zaal muisstil.
The post Manu Van Acker schittert als lakei Aimé in de sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’: “Alles onthouden, dat is wel het

Lees meer »

Nieuw speelplein Vladslo wil ook ontmoetingsplaats zijn

Vladslo heeft er een nieuw speelplein bij. Het speelterrein ligt in de Beerststraat, net tegenover de vrije basisschool, op een terrein dat eigendom is van lokaal dienstencentrum De Klaproos.
The post Nieuw speelplein Vladslo wil ook ontmoetingsplaats zijn appeared first on KW.be.

Lees meer »