“Trump vroeg olie-industrie om miljard euro in ruil voor schrappen van milieuregels”

De Amerikaanse oud-president Donald Trump heeft topbestuurders uit de olie-industrie gevraagd om een miljard dollar aan campagnedonaties. Hij beloofde na zijn aantreden milieuregels te schrappen die zijn ingesteld onder de huidig president Joe Biden, meldt de krant The Washington Post. Die baseert zich op anonieme bronnen. 

Meer krantenkoppen in België

Tramstatie organiseert comedyavond

Het Tramstatiecomité organiseert op 6 september een comedyavond in Ichtegem met optredens van Mohsin Abbas, Jan-Bart De Muelenaere en Tim Loobuyck.
The post Tramstatie organiseert comedyavond appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ultranationalisten bestormen legerbasis in Israël uit protest tegen arrestatie 9 militairen “na groepsverkrachting”

In Israël zijn tientallen ultranationalisten, onder wie ook enkele radicaal rechtse parlementsleden, een Israëlisch detentiecentrum voor Palestijnse gevangenen binnengedrongen. Ze protesteerden tegen de arrestatie van 9 Israëlische soldaten, die ervan verdacht worden een Palestijnse gevangene te hebben mishandeld. Israëlisch premier Benjamin Netanyahu veroordeelt de protesten en roept op tot kalmte.

Lees meer »

Saskia (37) heeft genetische aandoening en zoekt chauffeur: “Iemand die begrijpt dat ik graag foto’s neem”

Wie helpt de 37-jarige Saskia Termote? Door een genetische aandoening kan Saskia moeilijk verre verplaatsingen maken. Daarom is ze nu op zoek naar een vrijwilliger die wil voeren naar allerlei evenementen en wandelingen met haar wil maken, zodat ze haar grote passie kan uitoefenen: fotografie. “Als ik bezig ben met fotografie vergeet ik namelijk de pijn.”
The post Saskia

Lees meer »

Er was eens… een amazone, een loopster en een personal trainer: drie West-Vlaamse dames met apart carrièrepadmoeten Lotte Kopecky naar goud leiden

Met Margot Vanpachtenbeke (25), Julie Van de Velde (31) en Justine Ghekiere (28) zijn drie van de vier dames in de olympische wegrit West-Vlaams. Zij moeten kopvrouw Lotte Kopecky naar olympisch goud leiden. En dat terwijl ze alledrie een nogal onorthodox carrièrepad hebben afgelegd.
The post Er was eens… een amazone, een loopster en een personal trainer: drie West-Vlaamse

Lees meer »

Grote stappen gezet in drie Nieuwpoortse infrastructuurdossiers

In Nieuwpoort werden de afgelopen weken en maanden bij een aantal openbare werken grote vorderingen gemaakt. Concreet gaat het om de Pieter Deswartelaan, de Langestraat en het Nieuwlandplein. Deze grootschalige vernieuwingsprojecten naderen nu hun voltooiing.
The post Grote stappen gezet in drie Nieuwpoortse infrastructuurdossiers appeared first on KW.be.

Lees meer »