EK-matchen Rode Duivels op groot scherm op het strand te zien op KH Summercamp in Knokke-Heist

Knokke-Heist verwelkomt alle Rode Duivels-fans in een origineel EK-dorp op het evenementenstrand KH Summercamp en dit vanaf de eerste match van de Rode Duivels tegen Slowakije op 17 juni tot zolang de Belgen meedoen.

Het gemeentebestuur is alvast enthousiast. “De organisatoren van Summer Camp zijn geboren Knokke-Heistenaren, ze voelen precies aan wat we hier nodig hebben en bieden de juiste animatie aan voor ons publiek. Na een eerste geslaagde editie vorig jaar, voegen ze nu naast de bestaande elementen een aantal nieuwe unieke concepten toe aan het programma, zoals het EK Summercamp, wat we alleen maar kunnen toejuichen”, aldus Astrid Mestdach (Gemeentebelangen), schepen van Evenementen.

Op 17 juni om 18 uur is alvast de match van België tegen Slowakije te zien, op 22 juni om 21 uur volgt België tegen Roemenië en op 26 juni om 18 uur is er België-Oekraïne. Bij alle wedstrijden die om 18 uur worden gespeeld, opent het strand twee uur voor de aftrap (16 uur) en sluit om 22 uur. Voor wedstrijden die om 21 uur beginnen, opent het strand drie uur voor de aftrap (18 uur) en sluit om middernacht.

“EK-summercamp in Knokke Heist belooft een fantastische plek te worden waar fans samen kunnen komen, de sfeer kunnen proeven, een fris pintje van het vat kunnen drinken, een sappige braadworst kunnen eten en de wedstrijden van de Rode Duivels op groot scherm kunnen beleven. Een unieke gelegenheid om de spanning en het plezier van het Europees Kampioenschap voetbal te delen”, luidt het bij de organisatoren.

De toegang is gratis. Wie zeker wil zijn van een plaatsje, kan vooraf registeren via www.kh-summercamp.be.

The post EK-matchen Rode Duivels op groot scherm op het strand te zien op KH Summercamp in Knokke-Heist is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“We hadden zes keepers”: Oranje staat in halve finale na vijf dolle minuten tegen Turkije, en dan gaat zelfs Koeman even volledig los

Nederland mag blijven dromen van de hoofdprijs op het EK voetbal. Oranje had in z’n kwartfinale een vette kluif aan Turkije, maar trok dankzij vijf dolle minuten toch de felbevochten zege over de streep.” We krijgen wel eens het verwijt dat we geen groot hart hebben. Maar dat hadden we in deze wedstrijd wel”, zegt Oranje-bondscoach Koeman. In de halve

Lees meer »

Woonzorgcentrum Rozenberg Oostrozebeke breidt uit: “20 assistentiewoningen, dagopvang en dienstencentrum”

In Oostrozebeke wordt het woonzorgcentrum Rozenberg uitgebreid met 20 assistentiewoningen, een dagopvang en een ontmoetingsplaats voor buurtbewoners. Rozenberg kwam de voorbije jaren in opspraak door de insulinemoorden. Een aantal ouderen kregen er, al dan niet opzettelijk, teveel insuline toegediend waardoor 3 mensen overleden. Na die moeilijke periode moet de geplande uitbreiding een nieuw, positief hoofdstuk worden voor het woonzorgcentrum.

Lees meer »

“Steeds moeilijker om geen medelijden met Lukaku te krijgen”: buitenlandse pers hard voor “zieke Belgen” én bondscoach Tedesco

“Het EK zal België niet missen.” De buitenlandse pers is hard voor de prestaties van onze Rode Duivels tegen Frankrijk, en op Euro 2024 tout court. Ze stellen zich véél vragen. Waarom zo pover? En is dit nu echt het einde van deze generatie? Bovendien krijgt bondscoach Tedesco forse kritiek. “Had België hem niet gehaald omwille van zijn tactische kunde?

Lees meer »