Nederlandse band Van Dik Hout viert ’30 Jaar Stil In Mij’ met exclusief clubconcert én dus enige show in België in OWLA Brugge

De Nederlandse band Van Dik Hout viert dit najaar het 30-jarig bestaan van hun iconische hit ‘Stil In Mij’ met een clubtour door Nederland én ook 1 exclusieve show in België. Deze unieke concertavond kan je op 30 november 2024 beleven in de prachtige eventlocatie Owla Brugge. Na drie decennia aan de top speelt Nederpopinstituut Van Dik Hout nog steeds met de gretigheid van een jonge hond. Verwacht je aan pure rock en poëtische teksten, met hits als ‘Alles Of Niets’, ‘Op De Golven Dansen Wij’, ‘Mijn Houten Hart’, ‘Zij Maakt Het Verschil’ en natuurlijk mag hun culthit ‘Stil In Mij’ niet ontbreken op de setlist van dit bijzondere jubileumconcert.

Van Dik Hout maakte hun entree in de Nederlandse muziekwereld in mei 1994 met de hit ‘Stil In Mij’. De band vervolgde hun succes met hits zoals ‘Alles Of Niets’, ‘Meer Dan Een Ander’, ‘Tot Jij Mijn Liefde Voelt’, en meer recent met ‘Één Nacht Eeuwigheid’ en ‘Op De Golven Dansen Wij’. Als onderdeel van De Poema’s, scoorden ze ook hits met ‘Mijn Houten Hart’ en ‘Zij Maakt Het Verschil’.

Door de jaren heen heeft Van Dik Hout opgetreden op tal van grote festivals, waaronder Pinkpop, Lowlands en Concert at SEA, en hebben ze succesvolle club-en theatertours volbracht. In 2021 werd hun bijdrage aan de Nederlandse muziek bekroond met de Gouden Harp. Van Dik Hout is een Nederpopinstituut dat trots is op het muzikale verleden, maar altijd vooruit is blijven kijken. Na drie decennia aan de top speelt Van Dik Hout nog steeds met de gretigheid van een jonge hond. Verwacht je ook tijdens het unieke concert in Owla Brugge weer aan pure rock en poëtische teksten. (PADI)

Tickets en info voor het clubconcert ’30 Jaar Stil In Mij’ van Van Dik Hout, op zaterdag 30 november 2024 in Owla Brugge, via owlabrugge.be

The post Nederlandse band Van Dik Hout viert ’30 Jaar Stil In Mij’ met exclusief clubconcert én dus enige show in België in OWLA Brugge is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Voorpost: heel Vlaams, Heel-Nederlands en heel bereid tot actie

Een groep aanhangers van de extreemrechtse groepering Voorpost is zondagmiddag binnengedrongen in het nieuwe opvangcentrum Apollo in Zutendaal. De militanten klommen op het dak en staken er vuurpijlen af. Ze gebruikten een rookbom en rolden antimigratiespandoeken uit. Op Voorpost kan het Vlaams Belang al bijna 50 jaar rekenen. Om te plakken, om te betogen en om asielcentra te bestormen.

Lees meer »

Wielrenner Jani Peiren uit Bredene aangereden door auto in Brugge: sportseizoen wellicht afgelopen

Woensdag is wielrenner Jani Peiren (24) uit Bredene, een militair, tijdens een training door een auto aangereden langs de Sint-Pieterskaai in Brugge. Hij werd met een sleutelbeenbreuk en twee gebroken ribben opgenomen in het AZ Sint-Jan.
The post Wielrenner Jani Peiren uit Bredene aangereden door auto in Brugge: sportseizoen wellicht afgelopen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Het zotste kamp. Deze jongeren zijn op cruisekamp voor 1.350 euro: “Nu al wachtlijst voor volgend jaar”

Vergeet het bivak in de Ardennen. Activak is als eerste jongerenorganisatie op cruisekamp vertrokken met 54 jongeren, die in één week vier landen aan de Middellandse Zee aandoen. Kostprijs: 1.350 euro. Toch was het luxekamp meteen uitverkocht, en voor volgende zomer is er al een wachtlijst. “Het is écht impressionant. Elke verdieping is ingericht door een kunstenaar”, vertelt Xander (19).

Lees meer »

Erik Leyseele is op BK opnieuw goed voor vier mastertitels : “Goud op 400 is mijn vijftigste titel”

Op het voorbije Belgisch kampioenschap atletiek voor masters in Beveren liep Erik Leyseele, ondertussen 76 jaar, in zijn categorie naar vier nationale titels. Zijn totale aantal komt hiermee op vijftig. “Ik doe cross, pistewerk en indoor. Stratenlopen liggen mij iets minder, al doe ik begin augustus in Lokeren wel mee aan het BK 10 kilometer.”
The post Erik Leyseele

Lees meer »

Een rollercoaster aan emoties: ontgoochelde Engelse fans vernemen buiten het stadion gelijkmaker van Bellingham

In sommige gevallen tot honderden euro’s betalen voor een wedstrijdticket en dan toch nog de fantastische omhaal van Jude Bellingham missen. Het overkwam enkele Engelse fans, die vroegtijdig het stadion verlieten bij een 0-1-achterstand tegen Slovakije. Balen en tegelijkertijd vieren. Intussen klinkt de kritiek in de Engelse pers – ondanks de kwalificatie – steeds luider. Buiten bij Rio Ferdinand…

Lees meer »

Zware klap voor Zelensky: “Oekraïne zal op NAVO-top te horen krijgen dat het momenteel te corrupt is om lid te worden”

Oekraïne zal op de NAVO-top begin deze maand in Washington vernemen dat het momenteel te corrupt is om lid te worden van de NAVO, wat een zware klap is voor Zelensky. De militaire alliantie zal Kiev om “aanvullende stappen” vragen om de corruptie in te dammen alvorens de gesprekken over lidmaatschap verdergaan, aldus een hooggeplaatste ambtenaar van het Amerikaanse ministerie

Lees meer »

Belangrijke verkeersas door Veurne, Koksijde en De Panne na maanden vertraging eindelijk open voor verkeer

Op vrijdag 5 juli werd de vernieuwde N35 feestelijk geopend. Na een uitdagend proces, dat zes maanden langer duurde dan gepland, is het project eindelijk afgerond. De N35, een belangrijke verkeersader, loopt door de gemeenten Veurne, Koksijde en De Panne en is nu klaar voor gebruik.
The post Belangrijke verkeersas door Veurne, Koksijde en De Panne na maanden vertraging

Lees meer »