Benzine woensdag weer wat goedkoper

Benzine tanken is vanaf woensdag weer iets goedkoper. Dat blijkt dinsdag uit de nieuwe maximumprijzen die de federale overheidsdienst Economie woensdag bekendmaakte.

 

Meer krantenkoppen in België

Joke (46) loopt marathon met naam van gesneuvelde Australische olympiër op haar borstnummer: “Dat kan geen toeval zijn”

Joke Vandenbrouck (46) uit Lo nam afgelopen zondag deel aan de In Flanders Fields-marathon. Op het borstnummer van de deelnemers stond ook de naam van een gesneuvelde soldaat uit de Eerste Wereldoorlog. Bij Joke was dat de Australiër Healy Cecil, die in 1918 sneuvelde in Frankrijk en op de Olympische Spelen in 1912 goud haalde in het zwemmen. “Australië is

Lees meer »

Flore en Femke publiceren prentenboek ‘Kamertje ikke’: “Het gaat niet over anders zijn, maar over jezelf zijn”

De Waregemse illustrator Flore Deman (32) en grafisch vormgever Femke Vanbelle (34) uit Brugge stellen hun gloednieuw prentenboek voor. In Kamertje ikke vertellen ze het verhaal van twee verschillende personages. “We ergeren ons aan boeken die het hebben over ‘anders zijn’. De focus moet liggen op ‘jezelf zijn’.”
The post Flore en Femke publiceren prentenboek ‘Kamertje ikke’: “Het gaat

Lees meer »

Sonic City 2024 lost nieuwe namen

Samen met curator Tramhaus lost Sonic City opnieuw enkele namen van hun line-up voor hun driedaagse festival in Depart. Daarvoor graven ze diep in het alternatieve aanbod en is Sonic City een jaarlijkse hoogmis voor muziekfanaten.
The post Sonic City 2024 lost nieuwe namen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jorina uit ‘Blind getrouwd’ viel 15 kilo af: “Nu durf ik bepaalde kledij weer meer aan te trekken”

“Ik heb wel een aantal keren in de friendzone gezeten.” De zoektocht naar een partner liep stroef voor Jorina Van Rompaey (32) en dus schreef de onthaalmedewerkster uit Lier zich in voor ‘Blind getrouwd’. Jorina’s moeilijke datingverleden had alles te maken met haar zelfbeeld en gewicht, maar nu ze 15 kilo is afgevallen, staat ze vol zelfvertrouwen voor het altaar.

Lees meer »

KIJK. Na Taylor Swift en Billie Eilish: ook deze Hollywoodsterren steunen Kamala Harris openlijk

Na Taylor Swift en Billie Eilish spreken nu ook tal van andere Hollywoodsterren publiekelijk hun steun uit voor de Amerikaanse presidentskandidaat Kamala Harris. Dit gebeurt tijdens een twee uur durend interview van Harris met Oprah Winfrey. Zo is Meryl Streep ervan overtuigd dat Harris in november zal winnen, en plant Chris Rock al een bezoek met zijn dochter om haar

Lees meer »

“Onzin, dat Club nu meer kwaliteit heeft”

Een trip down memory lane, van Gent naar Brugge en terug. We fietsten in de aanloop van Club Brugge-AA Gent komende zondag met Ruud Vormer door zijn zoete en zure herinneringen aan de vele Slagen van Vlaanderen waarin de captain altijd voorop ging in de strijd. “Vazquez was een goeie maar won geen prijzen. Skov is een fijne jongen maar

Lees meer »

Ex-Europees marathonkampioen mountainbike Wout Alleman naar WK in VS: “Hopelijk opnieuw superdag”

Wout Alleman (28) verschijnt zondag aan de start van het wereldkampioenschap mountainbike op de marathonafstand. In Snowshoe, in de Verenigde Staten, ambieert de Otegemnaar, die vorig jaar de Europese titel veroverde, een mooie uitslag. “Na een mindere zomer voel ik me net op tijd weer goed.”
The post Ex-Europees marathonkampioen mountainbike Wout Alleman naar WK in VS: “Hopelijk opnieuw

Lees meer »