Kleine aandeelhouders Nyrstar vangen bot bij Hof van Cassatie

15:00 De groep kleine aandeelhouders van Nyrstar die al jaren procedeert tegen het zinkbedrijf, heeft bot gevangen bij het Hof van Cassatie. 

Meer krantenkoppen in België

Erfgoedvereniging wil geen appartementen naast Thermae Palace: hele zomer actie tegen bouwplannen

Erfgoedvereniging Dement uit Oostende voert de strijd op tegen de bouwplannen op de site van het Thermae Palace, dat dringend aan renovatie toe is. Vooral de private financiering ligt zwaar op de maag. Hun aanvraag om de omgeving te beschermen viel in dovemansoren.
The post Erfgoedvereniging wil geen appartementen naast Thermae Palace: hele zomer actie tegen bouwplannen appeared first

Lees meer »

Drie jonge Franse autodieven op heterdaad betrapt: blanco autosleutels en decoder in auto gevonden

De politie kon dinsdagochtend drie jonge Franse autodieven arresteren toen die na een dubbele poging om een wagen te stelen wegvluchtten in Kortemark. In hun wagen werden blanco sleutels voor wagens van Franse merken én een decoder om signalen van ‘keyless-entry’ auto’s om te zetten. Vorige week werden zo nog drie auto’s op één nacht gestolen in Veurne.

Lees meer »

“Van Gerwen grootste mond van iedereen, maar nu nooit zo stil”: Van den Bergh en Huybrechts genieten na van spectaculaire derbyzege

De ‘Belgian Arrows’ hebben grote indruk gemaakt in de achtste finale van de World Cup of Darts. In de ‘Derby der Lage Landen’ hebben Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts Oranje op een afstraffing getrakteerd: 8-2! Eindelijk heeft die eerste de scalp van Michael Van Gerwen, zij het met de hulp van Huybrechts. In de kwartfinale spelen de Belgen

Lees meer »

Draai aan het rad en win!

Is jouw tuin klaar voor een gezellige zomer? Draai elk uur aan het rad en maak kans op een van deze leuke items om jouw tuin nog leuker te maken deze zomer: Deelnemen kan elk uur tot en met 19 juli 2024 – 23.59 uur.
The post Draai aan het rad en win! appeared first on KW.be.

Lees meer »

Schoonmaakbedrijf Entrio verhuist naar gloednieuw kantoor in het Spiegelpark: “Hiermee onderstrepen we onze duurzame groeiambitie”

Het schoonmaakbedrijf Entrio heeft zijn intrek genomen in de bedrijfssite Spiegelpark in de De Cassinastraat. Het schoonmaakbedrijf is goed voor een team van meer dan 140 poetsmedewerkers en heeft 30 jaar ervaring in de sector. “Met deze verhuis onderstrepen we onze duurzame groeiambitie”, stelt general manager Veerle De Marez.
The post Schoonmaakbedrijf Entrio verhuist naar gloednieuw kantoor in het

Lees meer »

Vriend van Olivia gaat naar toilet tijdens vlucht, maar komt als ‘volwaardige’ steward terug: “Hoe heeft hij dat geflikt?”

De Britse Olivia Power stapte begin deze week met haar vriend op een vliegtuig richting Mallorca. Onderweg panikeerde ze echter even toen haar vriend – die naar het toilet ging – veel te lang wegbleef. Maar haar zorgen werden meteen de kop ingedrukt toen ze hem in het gangpad zag … verkleed als steward. Haar vriend droeg een short en

Lees meer »

TERUGLEZEN GAZA. VN: Al 1,9 miljoen mensen ontheemd in Gaza – Israëlische luchtaanvallen op Khan Younis en Rafah na evacuatiebevel

Het Israëlische leger heeft maandag de evacuatie bevolen van Khan Younis en Rafah, in het zuiden van de Gazastrook. Daar werden honderdduizenden Palestijnen enkele weken geleden al gedwongen te vluchten voor gevechten, zij moeten nu opnieuw op de vlucht. Dinsdag voerde het Israëlische leger meteen meerdere luchtaanvallen uit op beide plekken. Een ziekenhuisbron in Khan Younis meldt acht doden en

Lees meer »

Triatlete Nele Dequae (20) uit Spiere-Helkijn mag zo goed als zeker naar het EK: “De variatie in deze sport is zo leuk”

Triatlete Nele Dequae uit Spiere-Helkijn is onlangs knap zevende geworden op de European Triathlon Cup in Olsztyn in Polen. Ze is zo (voorlopig) geplaatst voor het Europees Kampioenschap in augustus.
The post Triatlete Nele Dequae (20) uit Spiere-Helkijn mag zo goed als zeker naar het EK: “De variatie in deze sport is zo leuk” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geen cassatieberoep tegen vrijspraak juwelier die overvaller doodschoot

De vrijspraak door het Gentse hof van beroep van de juwelier die in 2018 een overvaller doodschoot in de Gentse deelgemeente Oostakker, is definitief. Het openbaar ministerie tekent geen cassatieberoep aan tegen de vrijspraak wegens onweerstaanbare dwang, bevestigt het Gentse parket-generaal. De juwelier had in eerste aanleg nog tien maanden cel met uitstel gekregen.

Lees meer »