LIVEBLOG DORTMUND-PSG (wo, 21u). Dortmund-coach Terzic: “Willen met kleine voorsprong naar Parijs trekken” – geen Duranville bij Dortmund

PSG maakt zich op voor een verplaatsing naar Duitsland woensdag. Ze nemen het op tegen het Dortmund van Edin Terzic. Als PSG over twee duels Dortmund weet te verslaan, haalt PSG haar tweede CL-finale in de clubgeschiedenis. Loodst Kylian Mbappé de Parijzenaars naar de overwinning? Of moeten ze het onderspit delven? Volg het in de liveblog hieronder of live op VTM GO en VTM 2! 

Meer krantenkoppen in België

Xi en Poetin pleiten op top in Kazachstan voor “multipolaire wereldorde” als alternatief voor Amerikaanse dominantie

De Russische president Vladimir Poetin en zijn Chinese ambtgenoot Xi Jinping hebben donderdag gepleit voor een “multipolaire” wereldorde, weg van het Amerikaanse unilateralisme. Poetin en Xi kwamen bijeen in Astana, hoofdstad van Kazachstan, waar een top plaatsvond van de Shanghai-samenwerkingsorganisatie (SSO), een organisatie die verschillende landen verenigt die op gespannen voet staan met het Westen.

Lees meer »

Het kapittel van het Capitool

13:33 Fed-voorzitter Jerome Powell geeft vandaag in het Congres tekst en uitleg over het monetair beleid. Helaas zullen de senatoren zoals steeds meer energie stoppen in het stellen van hun vragen dan in he…

Lees meer »

Waarom zijn de aardbeien dit jaar zo lekker, maar ook zo duur?

De aardbeien zijn fors duurder dan vorig jaar. Voor een bakje van vijfhonderd gram betaal je makkelijk vijf euro, terwijl dat vorig jaar slechts drie euro was. “Maar ze zijn ook lekkerder, en daar is een hele goeie reden voor”, zegt Gert Reijnders van de Linkertse Aardbeienautomaat in Linkhout bij Lummen.

Lees meer »