Het blijft wisselvallig, maar dit weekend warmer met maxima van 15 tot 20 graden

Koud met opklaringen en af en toe voorjaarsbuien. Dat scenario blijft de rest van de week aanhouden. Toch heeft weervrouw Sabine Hagedoren verlossend nieuws: "De temperaturen gaan in stijgende lijn. De wind gaat draaien naar zuidelijke hoek. Zondag is misschien 20 graden mogelijk." 

Meer krantenkoppen in België

KSV Rumbeke is razend ambitieus met tien nieuwkomers: “Vanaf minuut één op kop staan”

KSV Rumbeke greep in de vorige campagne nipt naast een promotieticket naar derde amateurklasse na een sterke interprovinciale eindronde met slechts één verliesbeurt. Daardoor blijft Essevee bijzonder ambitieus. Dat bleek ook tijdens de spelersvoorstelling. Met de tien gerichte versterkingen mikt de ploeg van coach Fanny Schamp resoluut voor een plek bovenaan het klassement.
The post KSV Rumbeke is razend

Lees meer »

“Gestorven tijdens zijn geliefde Ronde van Frankrijk”: Lichtervelde neemt afscheid van oud-geletruidrager Gilbert Desmet

In de Sint-Jacobuskerk in Lichtervelde werd afscheid genomen van Gilbert Desmet. De voormalige profwielrenner overleed op 93-jarige leeftijd. Hij was de oudste nog levende Belgische geletruiwinnaar van de Ronde van Frankrijk, maar overleed op zondag 30 juni.
The post “Gestorven tijdens zijn geliefde Ronde van Frankrijk”: Lichtervelde neemt afscheid van oud-geletruidrager Gilbert Desmet appeared first on KW.be.

Lees meer »

Paus maakt zich zorgen om de democratie

Zonder een partij bij naam te noemen heeft paus Franciscus gewaarschuwd voor de verlokkingen van het populisme en voor de ‘cultuur van de afwijzing’. Zijn uitspraken bij een bezoek aan Triëst in het noorden van Italië vallen samen met de stembusgang in Frankrijk.

Lees meer »

Regi Live op Waterbekfestival in Ardooie

Op vrijdag 19 juli staat het Ardooise Waterbekfestival op de kalender. Hoofdact is Regi Live. Ook Get Ready en Maksim prijken op de affiche. Ardooienaar Dennis Cartier zorgt voor een stomende afterparty. Verder staan er foodtrucks en kinderanimatie op het menu.
The post Regi Live op Waterbekfestival in Ardooie appeared first on KW.be.

Lees meer »