Wagen gaat overkop, andere belandt in voortuin bij spectaculair ongeval in Oostrozebeke

Op het kruispunt van de Leegstraat en de Ooigemstraat in Oostrozebeke gebeurde zondagvoormiddag een spectaculair ongeval. Een wagen belandde op zijn dak, een andere eindigde in een voortuin. Een vrouw en een kind moesten naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde iets na 10 uur zondagochtend. Vermoedelijk gaf een van de betrokken bestuurders geen voorrang op het kruispunt tussen de Ooigemstraat en de Leegstraat. Een blauwe BMW en een zwarte Mercedes knalden met grote kracht op elkaar.

Overkop

De Mercedes werd weggeslingerd en ging overkop. Het voertuig kwam pas ruim tien meter verder tot stilstand op zijn dak. In de wagen zaten op dat moment een moeder en haar kind. Even werd gevreesd dat zij door het ongeval gekneld zaten in hun voertuig, maar gelukkig konden ze zonder hulp van de brandweer zelf uit het wrak klauteren.

De bestuurster werd ter plaatse verzorgd en lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht. In de andere wagen, de BMW, zaten vier inzittenden: twee volwassen en twee kinderen. Een van de kinderen klaagde over pijn aan de knie en werd ook naar het ziekenhuis gebracht. Als bij wonder vielen bij het ongeval enkel lichtgewonden.

In een voortuin

De BMW raakte zwaar beschadigd aan de voorkant, reed na het ongeval dwars door een haag en belandde in een voortuin. Beide voertuigen moesten getakeld worden. Het kruispunt was daardoor geruime tijd afgesloten

The post Wagen gaat overkop, andere belandt in voortuin bij spectaculair ongeval in Oostrozebeke is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Zorgbedrijf Harelbeke en LDC De Parette trakteren de clubwerkingen op een barbecue: “Dit hebben ze verdiend”

Zorgbedrijf Harelbeke en Lokaal Dienstencentrum De Parette hebben alle leden van de twaalf clubwerkingen uitgenodigd op hun jaarlijkse barbecue en dit ter gelegenheid van 25 jaar De Parette. Ruim 130 leden tekenden present.
The post Zorgbedrijf Harelbeke en LDC De Parette trakteren de clubwerkingen op een barbecue: “Dit hebben ze verdiend” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ja, ik heb botox, fillers en borstimplantaten. Is dat zo vreemd?” Anouk Matton wil misvatting over uiterlijk rechtzetten

“Ik was amper in de reeks te zien en toch denken mensen dat ik een abonnement heb op plastische chirurgie.” Anouk Matton (31) was het boegbeeld van ‘Chasing Beauty’, de documentairereeks over cosmetische ingrepen. Maar dat was tegen wil en dank: het programma deed de kijker geloven dat Matton meer werk heeft laten doen dan effectief het geval is, zegt

Lees meer »

“Geld nodig voor cocaïne”: duo dat portefeuille advocate stal in Brugs gerechtsgebouw riskeert tot zestien maanden cel

Toen een jonge Algerijn dit voorjaar in het Brugse gerechtsgebouw zijn vonnis kwam aanhoren, besloot zijn ‘tolk’ de portefeuille van een advocate te stelen. Zelf zorgde Youssef C. (19) daarbij voor de nodige afleiding. “Ze hadden geld nodig om cocaïne te kopen”, aldus de procureur, die tot vijftien maanden cel vroeg.
The post “Geld nodig voor cocaïne”: duo dat

Lees meer »

Durex-dieven die in Beernem betrapt werden krijgen drie jaar cel: “Dit zijn duidelijk geen beginnelingen”

Een 29-jarige Oekraïense vrouw en haar 36-jarige Moldavische echtgenoot hebben voor de Brugse rechtbank drie jaar cel gekregen, waarvan twee met uitstel, voor liefst 23 diefstallen bij Colruyt. Daarbij hadden ze het op een heel specifieke buit gemunt.
The post Durex-dieven die in Beernem betrapt werden krijgen drie jaar cel: “Dit zijn duidelijk geen beginnelingen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tot 100 euro extra om wachtrijen in pretparken te vermijden: de FastPass

Sommige pretparken bieden bovenop de normale toegangsprijs, een ‘FastPass’ aan: zo kan je wachtrijen aan attracties vermijden. Je betaalt dan 5 tot wel 100 euro meer, afhankelijk van het aantal attracties waar je niet wil aanschuiven. In de nieuwe aflevering van ‘Mens erger je niet’, de podcast van het consumentenprogramma ‘WinWin’, ergert Radio2- presentator Ann Reymen zich aan die praktijken.

Lees meer »

Recordaantal Belgen bezit tweede woning

Al 1,15 miljoen Belgen hebben naast hun eigen woning nog een tweede pand in eigendom. Dat waren er nog nooit zoveel. In vergelijking met 2022 gaat het om een toename met 7 procent, tegenover 2019 zelfs om een klim met 16 procent. Dat schrijven Het Laatste Nieuws en De Tijd donderdag op basis van een studie van BNP Paribas Fortis.

Lees meer »