Openda doet het weer! Rode Duivel houdt Leipzig met late goal in pole voor laatste Champions League-ticket

RB Leipzig heeft vandaag een uitstekende zaak gedaan in de strijd om het vierde en laatste Champions League-ticket. Heidenheim maakte het lang spannend, maar uiteindelijk was het Lois Openda die met zijn 23ste goal van het seizoen de 1-2-eindstand vastlegde. 

Meer krantenkoppen in België

“Geen economisch levensvatbare alternatieven gevonden voor Audi Brussels”

Er is momenteel geen geschikt voertuigproject, noch een economisch haalbaar alternatief gebruik voor Audi Brussels gevonden. Dat heeft de directie dinsdag te kennen gegeven tijdens een bijzondere ondernemingsraad. Er wordt nu de volledige focus gelegd op de zoektocht naar potentiële investeerders. Maar het ziet er dus niet goed uit voor de werknemers van Audi.

Lees meer »

‘Will Smith’ kwam in vrede en Jodie Foster won eindelijk een prijs: alles wat je moet weten over de Emmy’s

‘Baby Reindeer’, ‘The Bear’ en ‘Sh?gun’ schitterden als grote winnaars bij de Emmy Awards in Los Angeles. Maar ook voor Jodie Foster was het een bijzondere avond. Na twee golden globes en twee oscars, won ze (eindelijk) een Emmy. Al kwam het opvallendste moment toch van Will Smith. Het was namelijk niet de acteur die in de prijzen viel, maar

Lees meer »

‘Bad boy for life’ blijkt pijnlijk correct: hoe Diddy veranderde van invloedrijke rapper naar seksueel roofdier

Ooit was hij een van de meest invloedrijke muziekmagnaten, maar nu ziet Sean Combs (54) – beter bekend als Diddy – zijn imperium afbrokkelen. De Amerikaanse rapper werd gearresteerd en wordt aangeklaagd voor onder andere sekshandel en afpersing na maandenlang onderzoek door de FBI. Eerder werd hij ook al door een tiental vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik en drogering. Iets

Lees meer »

Meense volleybaldames winnen meteen als nieuwkomer in Promo 3: “Heel blij met de nieuwe coachen”

Voor het eerst speelden de dames van ‘Sijos’ een competitiewedstrijd onder de naam van Decospan Volley Team Menen. En het was meteen raak. VT Gullegem C werd met 1-3-cijfers ingeblikt. Dit weekend staat de ploeg van ervaren rot Evelien De Vrieze tegenover AVC Harelbeke. Meteen de laatste wedstrijd in het Meense Badhuis.
The post Meense volleybaldames winnen meteen als

Lees meer »