Klaus Van Isacker nieuwe hoofdredacteur BRUZZ

Klaus Van Isacker wordt de nieuwe hoofdredacteur van het Vlaams-Brusselse nieuwsmedium BRUZZ. Van Isacker komt over van Flanders Technology & Innovation (FTI) en neemt de fakkel over van Kristof Pitteurs. Dat meldt BRUZZ op zijn website.

“Van Isacker werkte sinds december 2020 als intendant voor FTI (Flanders Technology & Innovation) en deed daarvoor heel wat media-ervaring op. Zo verdiende hij onder meer zijn strepen als algemeen hoofdredacteur van VTM Nieuws, was hij aan de slag als directeur redacties bij De Tijd en L’Echo en werd hij nadien hoofdredacteur van De Morgen. Tussen mei 2016 en juni 2017 stond Van Isacker bovendien al eens aan het hoofd van BRUZZ”, aldus BRUZZ.

“BRUZZ is als merk altijd in mijn mediahart blijven zitten. De uitdagingen in het snel veranderende medialandschap zijn evenwel groot. Hoe houden we onze urgentie en relevantie op de markt en naar de doelgroepen hoog? Welke trajecten kiezen we om dominant te blijven in het oerwoud van nieuwe mediavormen? Ik denk dat BRUZZ hiervoor alle troeven in handen heeft”, zegt Van Isacker, die op 3 juni aan zijn nieuwe uitdaging begint.

The post Klaus Van Isacker nieuwe hoofdredacteur BRUZZ is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Terugkeer van Nigel Farage schudt Britse verkiezingscampagne door elkaar, maar haalt zijn partij ook veel zetels?

Sinds Nigel Farage enkele weken geleden heeft aangekondigd dat hij deelneemt aan de Britse verkiezingen, gaat zijn radicaal-rechtse partij Reform UK er fors op vooruit in de peilingen. Het ‘Farage-effect’ bewijst dat ‘Mister Brexit’ nog altijd een grote invloed heeft op de Britse politiek. De vraag is of Reform UK die gunstige peilingen zal kunnen verzilveren in een hoog aantal

Lees meer »

Waarom de Britten zo boos zijn dat ze morgen voor politieke aardverschuiving zorgen: “Ze trekken hier hun eigen tanden met nijptang omdat er geen geld is”

14 jaar conservatief beleid heeft de Britten arm, ziek en boos gemaakt. En daarom gaan ze straks massaal stemmen voor oppositiepartij Labour. Volgens de laatste peilingen staat het Verenigd Koninkrijk een heuse politieke aardverschuiving te wachten. “De Britten willen verandering”, zegt correspondente Lia van Bekhoven. Maar zal die er ook komen? En is er een kans dat de Brexit wordt

Lees meer »

KIJK. Zo ziet “mogelijk catastrofale” orkaan Beryl die op Caraïben afstevent eruit vanuit de ruimte

Orkaan Beryl, die momenteel door het Caribisch gebied raast en al aan land is gegaan op het eiland Grenada, is opgeschaald naar categorie 5. Het gaat om de hoogste categorie die het Amerikaanse National Hurricane Center (NHC) toekent. Bovenstaande satellietbeelden tonen hoe de volgens het NHC “mogelijk catastrofale” storm de zuidoostelijke Caraïben nadert.

Lees meer »

Listige Pogacar wilde geel aan Evenepoel laten, die morgen maar 2 plaatsen beter moet doen om leider te worden: “Zou fantastisch zijn”

Na twee etappes heeft Remco Evenepoel (24) zijn eerste trui al beet in de Ronde van Frankrijk. Toen Tadej Pogacar ten aanval trok zat hij te ver, maar na een knappe achtervolging klokte Evenepoel dezelfde tijd in het algemeen klassement. De witte trui is een leuk souvenir, maar als Evenepoel morgen twee plekken voor Pogacar eindigt, pakt hij geel. “Dat

Lees meer »