Broer van Conner Rousseau verdient 100 miljoen euro met verkoop van zijn bedrijf: “Elke familie heeft zijn zot. In onze familie ben ik dat”

Steve Rousseau (51) heeft zijn HR-bedrijf verkocht. Zijn winst: niet minder dan 100?miljoen. Wie is de grote broer van Conner, die even hard feest als hij werkt, die een beachbar en een basketbalclub heeft, en die bijna eigenaar was van voetbalclub KV Kortrijk?

 

Meer krantenkoppen in België

“Geen enkele afspraak of regel werd nageleefd”: ook vakbonden bij productiehuis achter ‘Thuis’ klagen wanbeleid bij VRT aan

Na het ontslag op staande voet van twee toplui rommelt het binnen de VRT. En er is nog meer ontevredenheid over de openbare omroep. Uit een nieuwe brief, die ons via onze tiplijn 4040 is toegestuurd, blijkt dat ook de vakbonden bij Eyeworks, het productiehuis dat de serie ‘Thuis’ heeft overgenomen, niet te spreken zijn over het beleid van de

Lees meer »

Oegandese marathonloopster overleden nadat ze door haar partner met benzine overgoten en in brand gestoken werd

De Oegandese marathonloopster Rebecca Cheptegei is afgelopen nacht overleden aan haar verwondingen, die ze opliep bij een geval van extreem partnergeweld. Dat maakte Donald Rukare, de voorzitter van het Oegandees Olympisch Comité, donderdag bekend. De 33-jarige Cheptegei, die vorige maand nog 44e eindigde in de olympische marathon, werd door haar partner met benzine overgoten en in brand gestoken.

Lees meer »

KV Kortrijk en STVV sluiten zesde speeldag af met 1-1-gelijkspel

KV Kortrijk en Sint-Truiden hebben zondagavond de zesde speeldag in de Jupiler Pro League afgesloten met een 1-1-gelijkspel. Beide kelderploegen scoorden in het Guldensporenstadion elk een keer, maar schieten weinig op met het ene punt.
The post KV Kortrijk en STVV sluiten zesde speeldag af met 1-1-gelijkspel appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Uitdaging om 21 kandidaten te vinden”: Schepenen duwen Resp&ct 8810

In Lichtervelde stelde Resp&ct 8810 zijn volledige lijst voor. Achter Resp&ct 8810 gaat CD&V schuil, dat al 42 jaar onafgebroken aan de macht is in de gemeente. Burgemeester Ria Beeusaert-Pattyn trekt de lijst. Het voltallige schepencollege duwt de lijst.
The post “Uitdaging om 21 kandidaten te vinden”: Schepenen duwen Resp&ct 8810 appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dochter (45) Dominique Pélicot doet vader breken in rechtszaal: “De man in wie ik het volste vertrouwen had, fotografeerde me naakt”

Op de vijfde dag van het proces tegen Dominique Pélicot (71), de Fransman die zijn vrouw tien jaar lang drogeerde en door vreemde mannen liet verkrachten, heeft zijn dochter de rechtszaal toegesproken. De 45-jarige Caroline Darian (een pseudoniem, red.) noemde haar vader “ongetwijfeld een van de ergste seksuele roofdieren van de afgelopen twintig jaar”. Naast haar moeder Gisèle (72) was

Lees meer »

Op de valreep dan toch een lijst van Vlaams Belang in Koekelare

De partij het Vlaams Belang kondigt op het laatste moment aan dat ze deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober in Koekelare. Dit nieuws werd bevestigd aan onze redactie en komt dus als een verrassing.
The post Op de valreep dan toch een lijst van Vlaams Belang in Koekelare appeared first on KW.be.

Lees meer »