Dennis Black Magic krijgt gevangenisstraf van 7 jaar voor verkrachting: “Ik heb gewoon mijn werk gedaan. Niet meer, niet minder”

Dennis Burkas (49), alias Dennis Black Magic, werd donderdag veroordeeld tot een gevangenisstraf van 7 jaar voor de verkrachting van acht vrouwen. Een vonnis dat hij wel had verwacht, maar zelf niet begrijpt. “Vriend en vijand kan dit niet snappen.”

 

Meer krantenkoppen in België

‘Langs de Promenade’ viertjarige wandelpromenade

Tijdens het weekend van 5, 6 en 7 juli pakt Nieuwpoort uit met een gloednieuw cultuurfestival. Onder de noemer ‘Langs de Promenade’ vindt het evenement, zoals de naam al aangeeft, plaats langs de Havengeulpromenade die Nieuwpoort-Stad met Nieuwpoort-Bad verbindt. De bekende wandel- en fietsweg, die zijn twintigste verjaardag viert, wordt voor de gelegenheid omgevormd tot
The post ‘Langs de

Lees meer »

Geen pakjesbezorger meer nodig? Hier levert een drone je boodschappen

Zullen pakjesbezorgers in de toekomst overbodig worden? In de Verenigde Staten test onder meer supermarktketen Walmart sinds januari dronebezorgingen uit. Voor 4 dollar extra wordt je boodschap binnen het halfuur bij je thuis geleverd. “Net een pakketje uit de toekomst”, klonk het bij de klant die het filmpje online deelde.

Lees meer »

Verkoop speedpedelecs remt fors af

De verkoop van speedpedelecs, snelle elektrische fietsen, krijgt forse klappen. De oorzaak is onder meer het aanhoudende slechte weer. Al doet de tweedehandsmarkt voor speedpedelecs het wél goed.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Dit is hoe de Limburgse ‘Wolf of Wall Street’ en zijn kompanen hun slachtoffers om de tuin leidden: “Nu is het moment om te kopen!”

“Hoe kon ik daar toch intrappen?” Dat vragen talloze slachtoffers zich af nadat ze investeerden in frauduleuze bedrijfjes en bedenkelijke cryptomunten van ex-wielrenner Stijn V. en zijn kompanen. Van ‘Nanocoin’ tot ‘Crypto888’, het parket van Oost-Vlaanderen onderzoekt nu alle gevallen. Wij konden honderden berichten, gesprekken en presentaties inkijken en zagen hoe Stijn V. en co te werk gingen: van de

Lees meer »