LIVEBLOG PAOK-CLUB BRUGGE (21u). Spanning is voelbaar: politie nú al aanwezig rond stadion van PAOK

Met een 1-0-bonus begint Club Brugge vanavond aan z’n levensbelangrijke terugmatch van de kwartfinale in de Conference League tegen PAOK Saloniki. Slaagt Club erin om in de Griekse heksenketel te overleven? Als blauw-zwart zich kwalificeert, dan is het de eerste Belgische club sinds Antwerp in 1993 die een Europese halve finale haalt. Volg het op de voet in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Zes jongeren betrapt op nachtelijk zwemmen in zee: “Ga niet in het water als er geen redders zijn”

Afgelopen nacht liep een melding binnen bij de politie over mensen in zee. Rond 1.30 uur begaf de politie zich met spoed naar het strand. Er zouden zich een aantal personen in zee begeven. De patrouille gebruikte de zoeklichten van de dienstvoertuigen en kon zes zwemmende personen vaststellen.
The post Zes jongeren betrapt op nachtelijk zwemmen in zee: “Ga

Lees meer »

“Ik was écht goed ziek”: Remco Evenepoel praat met HLN en VTM NIEUWS over decompressie en ambities in Tour of Britain

Remco Evenepoel (24) begint in Groot-Brittannië aan het laatste deel van zijn seizoen. Tijdens zijn hoogtestage in aanloop naar de Tour of Britain is hij wel flink ziek geworden. “Daardoor besliste ik om niet mee te doen aan het EK tijdrijden.” Evenepoel spreekt verder geen grote ambities uit voor de Tour of Britain. “De eerste drie dagen zal het vollebak

Lees meer »

Federaal parket onderzoekt mogelijke corruptie bij CFE: niemand in verdenking gesteld

In het kader van het onderzoek van het federaal parket naar vermoedens van corruptie bij het bouwbedrijf CFE heeft de onderzoeksrechter, in de huidige stand van het dossier, beslist om alle vier personen die woensdag werden meegenomen voor verhoor na huiszoekingen, vrij te laten zonder inverdenkingstelling. Dat maakte het federaal parket donderdag bekend in een persbericht. In het belang van

Lees meer »

Lyela zat naast jongen (14) die twee leraars en twee leerlingen doodschoot: “Hij klopte eerst op onze klasdeur, maar raakte niet binnen”

Een voormiddag als alle andere, leek het. Lyela Sayarath volgde de les algebra, naast haar zat Colt Gray. Niet veel later zou de 14-jarige jongen plots het vuur openen in het lokaal ernaast. Twee wiskundeleraars en twee leerlingen kwamen bij die schietpartij om het leven. “Hij probeerde eerst onze klas binnen te komen”, getuigde het meisje bij CNN.

Lees meer »