Heel de Donbas bezetten? Als Rusland ook deze plaats verovert dan komt droom Poetin dichtbij

Chasiv Yar is het volgende grote doel van het Russische leger, zegt de Oekraïense opperbevelhebber Oleksandr Sirski. Verlies van deze plek zou Rusland vrij spel geven in de rest van de regio.

 

Meer krantenkoppen in België

Arne Willem is al negen seizoenen titularis tussen de palen bij KSV Jabbeke A: “Ik geniet hier van grenzeloos vertrouwen”

KFC Lichtervelde is een team dat KSV Jabbeke nooit mag onderschatten. Een gelijk opgaande partij werd met het kleinste verschil verloren. Nu maken de jongens van de gedreven coach Bart Van Hecke zich op voor de thuisderby tegen Dosko Sint-Kruis.
The post Arne Willem is al negen seizoenen titularis tussen de palen bij KSV Jabbeke A: “Ik geniet hier

Lees meer »

Inwonende vriend komt elke ochtend thuis met zakken vol horloges, juwelen en werkmateriaal: “Ik wist niet dat het gestolen goederen waren”

Een 61-jarige Oostendenaar blijft ontkennen dat hij iets afwist van gestolen buit opgestapeld in zijn appartement. Zijn vriend die bij hem logeerde, ging elke avond weg en kwam ’s morgens terug met zakken vol dure spullen. “Toch had ik geen vermoeden dat het om gestolen goed ging.”
The post Inwonende vriend komt elke ochtend thuis met zakken vol horloges,

Lees meer »

6-jarige jongetje met zeldzame hartconditie heeft goed nieuws voor vrienden in het ziekenhuis: “Phyllis, ik krijg een nieuw hart!”

Amper vijf dagen oud was John-Henry Lee toen hij zijn eerste openhartoperatie onderging. Vandaag is hij zes jaar en krijgt hij eindelijk een nieuw hart. De vrolijke jongen deelde het nieuws meteen met zijn vrienden/verzorgers in het ziekenhuis. John-Henry lijdt aan hypoplastisch linkerhartsyndroom, een aandoening waarbij een kant van het hart niet goed ontwikkelt.

Lees meer »

Gezondheidsproblemen houden Cathy en Stefaan niet tegen: nieuwe tocht van 4.000 km in 30 jaar oude ‘rammelbak’

Stefaan Van Craeynest (52) en Cathy Van Elslander (53) vertrokken vorig weekend voor de vijfde keer op ‘Rammelbakken Reis’. Ditmaal brengt de roadtrip hen tot in Kroatië en Slovenië: goed voor straks weer meer dan vierduizend kilometer op de teller, terwijl het überhaupt al een wonder mag heten dat ze ook dit jaar weer aan de start kwamen. “We zijn

Lees meer »

“Soms loopt Ben Crabbé boos of stomverbaasd uit beeld”: voor 30 jaar ‘Blokken’ klapt jurylid Kris Soret uit de biecht

De kijker hoort hem als de jury van Ben Crabbé (61), maar ziet hem nooit in beeld. Behalve nu uitzonderlijk bij de 30ste verjaardag van ‘Blokken’. Kris Soret (69) is sinds dag één verantwoordelijk voor alle quizvragen en doet voor deze gelegenheid zijn boekje open over het succesformat. “Tv-recensenten gaven ons maar één seizoen”, onthult hij. Vandaag zitten ze aan

Lees meer »