VDL Nedcar ontslaat zo’n 400 van de laatste 450 medewerkers

VDL Nedcar ontslaat bijna 400 van de laatste 450 medewerkers. Voor hen is er geen passende functie beschikbaar of zij hebben aangegeven geen dienstverband meer te willen binnen de VDL Groep.

 

Meer krantenkoppen in België

Vernieuwd Munitieplein officieel geopend: “Orgelpunt van de facelift die Krottegem de voorbije jaren onderging”

Vrijdagavond werd het vernieuwde Munitieplein in het bijzijn van een grote groep omwonenden officieel geopend. De stad zorgde er voor extra groen, banken en nieuwe speelelementen. “Dit is het orgelpunt van de facelift die Krottegem de voorbije jaren onderging”, aldus de burgemeester, die ook nog goed nieuws had voor de buurtbewoners die de voorbije weken geconfronteerd werden met overlast door

Lees meer »

Afscheid van het geheugen van KW: Jos Remaut gaat na veertig jaar met pensioen bij De Krant van West-Vlaanderen

Na liefst 40 jaar bij De Krant van West-Vlaanderen gaat Jos Remaut met pensioen. Vier decennia lang volgde Jos het reilen en zeilen in onze provincie van erg dichtbij. We noemden hem daarom ook preus ‘ons geheugen’. In vier sleutelmomenten laten we Jos terugblikken op zijn rijkgevulde carrière.
The post Afscheid van het geheugen van KW: Jos Remaut gaat

Lees meer »

Tiener die hele gezin uitmoordde in Italië “helemaal van streek” in gevangenis: “Nu beseft hij pas echt wat hij heeft gedaan”

De 17-jarige Italiaanse jongen die afgelopen weekend zijn vader Fabio (51), moeder Daniela (48) en broertje Lorenzo (12) doodstak in hun huis in het dorpje Paderno Dugnano vlak bij Milaan, heeft in de gevangenis met zijn advocaat gesproken. Volgens de Italiaanse krant ‘Corriere della Sera’ is Riccardo C. “helemaal van streek” en beseft hij nu pas echt “wat hij gedaan

Lees meer »

Kortrijk dient bidbook voor Culturele Hoofdstad van Europa 2030 in: “Nu is er minder focus op infrastructuur en maken kleinere steden écht meer kans”

Maandag heeft een Kortrijkse delegatie in Brussel het bidbook voor de kandidatuur van Culturele Hoofdstad van Europa 2030 ingediend. Schepen van Cultuur Axel Ronse (N-VA) zwaaide zijn team uit aan Kortrijk station. “Als het ons lukt, hoop ik dat het dossier kan loskomen van de politiek.”
The post Kortrijk dient bidbook voor Culturele Hoofdstad van Europa 2030 in: “Nu

Lees meer »

Iris en Ann starten met schrijfclub Schrijf!@RSL: “Mensen die willen schrijven samenbrengen op een rustige plek”

Wie droomt om ooit een boek te schrijven vindt vanaf 5 september gelijkgezinden in een nieuwe schrijfclub. Iris Salembier en Ann Busquart zijn de initiatiefnemers van Schrijf!@RSL die elke donderdag aspirantschrijvers samenbrengt.
The post Iris en Ann starten met schrijfclub Schrijf!@RSL: “Mensen die willen schrijven samenbrengen op een rustige plek” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Baskische vreugde én verdriet in eigen streek: Landa mag Vuelta-podium vergeten na dramatische dag, vluchter Berrade wint etappe

Vroege vluchter Urko Berrade heeft de achttiende etappe in de Vuelta gewonnen. De Bask bezorgde Equipo Kern Pharma in eigen streek zo al de derde ritzege. Voor een andere Bask werd het een dramatische dag: Mikel Landa verloor meer dan drie minuten en moet het eindpodium uit z’n hoofd zetten. De kopman van Soudal Quick-Step tuimelde zelfs van vijf naar

Lees meer »

Passant vindt twee obussen in het struikgewas in Ardooie

Een natuurliefhebber vond maandag in de late namiddag twee obussen in het struikgewas in de Kasteelstraat in Ardooie. De man reageerde alert en verwittigde onmiddellijk de hulpdiensten.
The post Passant vindt twee obussen in het struikgewas in Ardooie appeared first on KW.be.

Lees meer »