PAOK verkoopt stadion hélemaal uit voor clash tegen Club Brugge, UEFA opent disciplinair onderzoek na incidenten in heenmatch

Vorige week wist Club Brugge voor eigen volk met het kleinste verschil te winnen van PAOK Saloniki. Blauw-zwart heeft zo de beste uitgangspositie in de kwartfinales van de Conference League. Als Club zich kwalificeert tegen PAOK, dan is het de eerste Belgische club sinds Antwerp in 1993 die een Europese halve finale weet te halen. Slaagt Club in die missie? Volg het in de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

Twee mannen aangehouden voor mensensmokkel op E17 bij Kortrijk

Op zaterdag 12 oktober 2024 merkte de Federale Wegpolitie (WPR) van West-Vlaanderen op de E17 bij Kortrijk twee wagens op die dicht bij elkaar reden en trager waren dan het overige verkeer. Het ging om een Mercedes met Duitse nummerplaat en een Ford met Franse nummerplaat. De politiepatrouille zag ook dat het Franse voertuig zwaar geladen was.
The post

Lees meer »

KIJK. Erik Van Looy wikt en weegt de eerste drie kandidaten in ‘De slimste mens ter wereld’

Maandag is het opnieuw zover, dan schiet ‘De slimste mens ter wereld’ uit de startblokken. In de allereerste aflevering nemen sportjournaliste Tess Elst, interieurstylist en mediapersoonlijkheid Daan Alfernick en comedian Xander De Rycke plaats in de iconische, rode stoelen. Presentator Erik Van Looy neemt de kandidaten al eens onder de loep. “Door hun humor en kennis ben ik er zeker

Lees meer »

Meulebeekse neoprof Vangheluwe sprint naar eerste WorldTour-zege in Ronde van Guangxi

Warre Vangheluwe (Soudal Quick-Step) uit Meulebeke heeft woensdag in het Chinese Jingxi verrassend de tweede etappe gewonnen van de Ronde van Guangxi, de laatste koers van het seizoen voor de WorldTour. De 23-jarige West-Vlaming toonde zich de snelste in een massasprint, die werd ontsierd door een valpartij van onder meer Jasper Stuyven. Voor neoprof Vangheluwe
The post Meulebeekse neoprof

Lees meer »

Bestuurder gewond na botsing tussen twee voertuigen op Diksmuidebaan

De hulpdiensten werden maandagmiddag opgeroepen voor een verkeersongeval op de Diksmuidebaan in Ichtegem, waar twee voertuigen met elkaar botsten. Een van de bestuurders werd daarbij voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht.
The post Bestuurder gewond na botsing tussen twee voertuigen op Diksmuidebaan appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Is het duidelijk op wie ik ga stemmen?”: superfan Johan hangt gevel vol met borden van zijn buurvrouw

De grootste fan van N-VA schepen Caroline De Meerleer woont allicht aan het Koningin Astridpark in Aalst. Een aantal dagen voor de gemeenteraadsverkiezingen weet nog niet iedereen welk bolletje hij of zij zal kleuren, maar dat is buiten Johan Van Bockstael gerekend. Met verkiezingsborden en affiches van schepen De Meerleer, bezette hij zijn volledige gevel.

Lees meer »

“We gaan naar een onbestuurbare stad”: Groen verliest zetel in Ieper en vreest voor gevolgen van verkiezingsuitslag

“Team Ieper heeft slechts een halve zetel op overschot. Onze stad wordt onbestuurbaar.” Sam Vancayseele spaart de harde woorden niet na de gemeenteraadsverkiezingen in Ieper. Zelf zag Vancayseele het aantal zetels van zijn partij Groen gehalveerd, van twee naar één.
The post “We gaan naar een onbestuurbare stad”: Groen verliest zetel in Ieper en vreest voor gevolgen van verkiezingsuitslag

Lees meer »

Zo stemde Torhout: bekijk hier de verkiezingsuitslag

Ook de inwoners van Torhout trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in de gemeenteraad? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van de lokale én provinciale verkiezingen in Torhout.
The post Zo stemde Torhout: bekijk hier de verkiezingsuitslag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Troostprijs onderwijs? Demir bergt wens voor sjerp niet op: “Het blijft een droom om Genk ooit als mijnwerkersdochter te mogen dienen”

“Tja, het is nu eenmaal zo dat ik door mijn Koerdische achtergrond geen Turkse stemmen krijg.” Zuhal Demir (N-VA) blijft gewoon minister van Onderwijs. Ze behaalde een mooie score in ‘haar’ Genk, maar moest toch de CD&V van huidig burgemeester Wim Dries ruim laten voorgaan. Vindt ze zelf dat ze slecht gecommuniceerd heeft? En hoe reageert ze op de geruchten

Lees meer »

Oostendse frisbeeclub houdt er na bijna tien jaar mee op: “Het werd gewoon te moeilijk om de continuïteit te verzekeren”

Ostend Sea Freeze, de frisbeeclub in Oostende, ontstond in 2015. Het bestuur maakte bekend dat men ermee stopt. “Het was telkens uitkijken of we de trainingen konden laten plaatsvinden of niet.”
The post Oostendse frisbeeclub houdt er na bijna tien jaar mee op: “Het werd gewoon te moeilijk om de continuïteit te verzekeren” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gerard Liefooghe onbetwiste leider, Dries Decorte nieuwe schepen in Alveringem: “Bevoegdheden worden mogelijks herschikt”

Opluchting en blijdschap op zondagavond 13 oktober voor de fractie Gemeentebelangen-CD&V van wie wel verwacht werd dat ze de verkiezing zou winnen, maar toch niet dat ze de oppositiezetels van 7 naar zes zouden reduceren. Alveringemnaar Dries Decorte wordt de nieuwe schepen.
The post Gerard Liefooghe onbetwiste leider, Dries Decorte nieuwe schepen in Alveringem: “Bevoegdheden worden mogelijks herschikt” appeared

Lees meer »