Oostendse Lola Obasuyi doet mee met nieuwe talentenshow Sing Again op VTM

In de nieuwe talentshow Sing Again van VTM doet Lola Obasuyi uit Oostende mee. De zangeres won in 2016 The Voice van Vlaanderen en waagt nu opnieuw haar kans.

Speciaal voor 35 jaar VTM brengt de zender talenten uit vorige talentenjachten vanaf vrijdag 3 mei samen in de nieuwe shiny floor show Sing Again, waar ze een nieuwe kans wagen. Hoe is het hen in al die jaren vergaan? Doen ze in de huiskamers nog een belletje rinkelen? Hoe brengen ze het er zoveel jaren later vanaf en wie wint de wedstrijd?

Een van de kandidaten is de Oostendse zangeres Lola Obasuyi. Ze won eerder al de zangwedstrijd The Voice van Vlaanderen. “Bij mijn Blind Audition in The Voice van Vlaanderen was ik mentaal een beetje ‘checked out’. Het was de eerste keer dat ik voor een groot publiek stond. Ik had veel stress en de coaches drukten pas op het einde. Maar ik heb me wel geamuseerd toen en heb mooie commentaren gekregen”, vertelt Lola over haar deelname.

Naast Lola doen ook Pim Symoens uit Star Academy, Sarah De Koster uit de Soundmixshow, Youssri Mejdoubi uit Belgium’s Got Talent en Glenn Claes en Luka Cruysberghs uit The Voice van Vlaanderen hun auditie nog eens over in Sing Again.

Sing Again is vanaf 3 mei te zijn bij VTM.

The post Oostendse Lola Obasuyi doet mee met nieuwe talentenshow Sing Again op VTM is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Pitemse hondenschool moet na zestig jaar op zoek naar nieuwe uitvalsbasis: “Alle suggesties zijn welkom”

Hondenschool De Sint-Elooisvrienden in Pittem is op zoek naar een nieuw stekje. De school huurt sinds jaar en dag een flink stukje grond achter het containerpark in de Fonteinestraat, maar kreeg dit voorjaar te horen dat de eigenaar de grond wil verkopen aan een projectontwikkelaar. Een nieuw plekje vinden is echter niet evident, want de noden van de club zijn

Lees meer »

WEERBERICHT. Kwakkelweer houdt aan, volgende week wordt het warmer

Vandaag en tijdens het komende weekend krijgen we wisselvallig weer met koude temperaturen voor de tijd van het jaar. Wie zon zoekt, kan het beste een uitstap naar de zuidelijke helft van ons land plannen. Daar blijft het droog en ook de zon zal daar van de partij zijn. Voor volgende week voorspelt onze weerman David Dehenauw iets warmere temperaturen,

Lees meer »

André en Simonna zijn 60 jaar getrouwd

De 85-jarige André Vanluchene en de 83-jarige Simonna Struyve vierden hun diamanten huwelijksjubileum tijdens de receptie op het gemeentehuis in Olsene.
The post André en Simonna zijn 60 jaar getrouwd appeared first on KW.be.

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. NAVO koopt voor ruim 600 miljoen Stingers voor Oekraïne – Hoge VN-functionaris: aanval op ziekenhuis is oorlogsmisdaad

De NAVO schaft voor omgerekend nog eens ruim 600 miljoen euro draagbare luchtdoelraketten aan voor Oekraïne, zegt topman Jens Stoltenberg. De bekende Stingers van Amerikaanse makelij zijn hard nodig in Oekraïne om de onophoudelijke luchtaanvallen van Rusland te weerstaan. En aanvallen richten op ziekenhuizen in Oekraïne is een “oorlogsmisdaad”, heeft een hoge VN-functionaris dinsdag gezegd op de spoedzitting van de

Lees meer »

Vertegenwoordiger in doodskisten voor derde keer terecht voor rijden onder invloed van drugs: “Pas op dat je er zelf niet binnenkort in ligt”

“Pas op dat je er zelf niet binnenkort in ligt.” De Kortrijkse politierechter reageerde gevat toen hij hoorde dat een 33-jarige automobilist doodskisten verkocht. Hij stond al voor de derde keer terecht omdat hij met drugs in het bloed achter het stuur zat.
The post Vertegenwoordiger in doodskisten voor derde keer terecht voor rijden onder invloed van drugs: “Pas

Lees meer »