Eerste seizoen is nog niet uit en RTL kondigt nu al tweede seizoen aan topserie ‘Máxima’

De nieuwe Videoland-serie ‘Máxima’, die vanaf zaterdag 20 april in Nederland te streamen is, krijgt nu al een tweede seizoen. Dat maakte de directeur van RTL bekend tijdens de feestelijke première van het eerste seizoen in Amsterdam, in aanwezigheid van cast, crew en genodigden. De topreeks zal dit voorjaar ook bij VTM te zien zijn. 

Meer krantenkoppen in België

Ontslagen Lotte Vermeir van VRT had een klokkenluidersstatuut. Maar wat is dat? En kan je dan echt niet ontslagen worden?

Netmanager Lotte Vermeir , die door de VRT aan de deur werd gezet, had een klokkenluidersstatuut. Wat is dat eigenlijk? Betekent dit dat haar ontslag automatisch teruggedraaid wordt? Of kan ze een schadevergoeding eisen? “Een klokkenluider is beschermd door de wet”, zegt expert Miet Vanhegen van Acerta Consult. Maar is die bescherming absoluut?

Lees meer »

In Heule-Watermolen is nu ook de kerk een klaslokaal

In vbs De Watermolen in Heule-Watermolen was het wel een bijzondere eerste schooldag, zeker voor de kinderen van het vierde leerjaar. Hun klas is dit jaar de Sint-Godelievekerk… Voor alle duidelijkheid: die is niet ontwijd. Het heeft allemaal te maken met ruimtetekort en (ver)bouwwerken.
The post In Heule-Watermolen is nu ook de kerk een klaslokaal appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gemeente Heuvelland ondersteunt lokale verenigingen met zonnepanelen

Deze week werden op een aantal locaties in Heuvelland door de gemeente zonnepanelen geplaatst. “We installeerden de voorbije jaren al heel wat zonnepanelen op onze gebouwen. Zo voorzien we onze eigen diensten en de OC’s van duurzame energie”, aldus burgemeester Wieland De Meyer.
The post Gemeente Heuvelland ondersteunt lokale verenigingen met zonnepanelen appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE FORMATIE. Voorzitters Arizona-partijen zitten vanavond weer samen – Van Peteghem pleit voor meer ambitie om “situatie van Vivaldi” te vermijden

Bemiddelaar Maxime Prévot (Les Engagés) probeert de brokken te lijmen na de mislukte formatieopdracht van Bart De Wever (N-VA). Vlaams formateur Matthias Diependaele (N-VA) zet zich schrap voor de eindsprint. En in Brussel is de puzzel nog altijd niet gelegd. Volg de laatste updates over de formatie in onze liveblog.

Lees meer »

Kortrijkse jongeren kunnen voetballen op vernieuwd veldje in Pradopark na investering van 78.000 euro

Het Pradopark heeft eindelijk een volledig vernieuwd veldje voor balspelen: voetbal, basketbal, volleybal en meer. De tweeling Younes en Youssef El Haddaji, gekend van de Red-Side Academy Kortrijk, ijverden ervoor. Het kostenplaatje bedraagt 78.000 euro.
The post Kortrijkse jongeren kunnen voetballen op vernieuwd veldje in Pradopark na investering van 78.000 euro appeared first on KW.be.

Lees meer »