Jordanië haalt de Iraanse drones “niet voor Israël” uit de lucht

Israël kon dit weekend rekenen op Jordanië om Iraanse drones neer te halen. Maar onvoorwaardelijk is de steun van het land met twee miljoen Palestijnen niet.

 

Meer krantenkoppen in België

Buurtcomité Bosmolens pakt op zondag 15 september opnieuw uit met bewonersreceptie en prijsuitreiking fotozoektocht

De buurtreceptie van de Bosmolens, waarop alle wijkbewoners welkom zijn, is ondertussen al een traditie geworden. De feestlocatie is opnieuw buurtgebouw Molenwiek (bereikbaar via de Karel de Goedelaan). Het eerste glas wordt geschonken op zondag 15 september om 11 uur. Van de gelegenheid wordt ook gebruik gemaakt om de winnaars van de fotozoektocht bekend te maken.
The post Buurtcomité

Lees meer »

Ilana (17) is jongste kandidate van het land want ze is jarig op… verkiezingsdag: “Ik laat me echt niet doen in een debat”

De Kesselse Ilana Marien (17) is een van de nieuwe, jonge kandidaten bij de lijst Voor 2560 in Nijlen. De rechtenstudente in spe is zonder twijfel ook de jongste kandidate van het land voor de gemeenteraadsverkiezingen, want ze viert haar achttiende verjaardag op 13 oktober, de dag van de verkiezingen. “Ik vond het een beetje eng om deze vraag te

Lees meer »

Imane, de nieuwe ochtendstem van MNM: “Mijn motor moet ’s ochtends eerst wat op gang komen. Gelukkig is er koffie”

Ze fleurde als presentator al de middag van MNM op en als reporter de Olympische Spelen afgelopen zomer. Nu mag Imane Boudadi (26) uit Vlamertinge bij Ieper ook de ochtend opvrolijken bij MNM. De rijzende ster van de radiozender praat voluit over de liefde voor radio, haar grootouders en… Pamela Anderson.
The post Imane, de nieuwe ochtendstem van MNM:

Lees meer »

Huurders van kampeerterrein Mid’s Park in Middelkerke moeten nog dit jaar weg: “We betreuren dit, maar gemeente heeft hier geen bevoegdheid”

De uitbater van kampeerterrein Mid’s Park in Middelkerke bracht huurders via een brief op de hoogte van de nakende ontruiming van het park. Bewoners moeten zelf instaan voor de transport-, ontruimings- en afbraakkosten van hun perceel en stacaravan… en dat tegen het einde van dit kalenderjaar. Ook een ander kampeerterrein in Middelkerke start binnenkort met de ontruiming. Vooral op sociale

Lees meer »

“Richt u tot alle slachtoffers van de wereld”: Belgische ‘overlevers’ seksueel misbruik in de kerk schrijven open brief voor pausbezoek

Enkele slachtoffers van seksueel misbruik in de kerk roepen de paus op om zich duidelijk over dat misbruik uit te spreken tijdens zijn bezoek aan België, van 26 tot 29 september. Dat vragen ze in een open brief in de krant Le Soir. "Deze reis naar België kan de geschiedenis ingaan als het beslissende moment waarop u zich richt tot

Lees meer »

Kunstzomer Leiestreek sluit af met uitgebreide versie

Op de Transfosite werd de 16de editie van Kunstzomer Leiestreek officieel geopend. Nog tot eind september kunnen bezoekers gratis genieten van kunst op 17 unieke locaties verspreid over evenveel steden en gemeenten in de Leiestreek.
The post Kunstzomer Leiestreek sluit af met uitgebreide versie appeared first on KW.be.

Lees meer »

OPROEP. Wat ga jij met het geld van de staatsbon doen?

Een half miljoen Belgen dat vorig jaar investeerde in de staatsbon, krijgt dat geld deze week terug. Voor hen is er de vraag: wat nu? Opnieuw investeren in de nieuwe staatsbon, profiteren van de stuntrentes bij sommige banken, of misschien wel iets helemaal anders? Laat het ons weten, dan contacteren wij jou mogelijk voor een artikel.

Lees meer »

Vuilniskar verliest 200 liter mazout aan schoolpoort in Ieper: “Een ongelukkig toeval”

Uitgerekend op het drukste moment van de eerste schooldag reed een vuilniskar zich maandagochtend vast in een straat met poorten tot drie scholen in centrum Ieper. Door de aanrijding scheurde de mazouttank open, zo’n 200 liter brandstof stroomde er het riool in.
The post Vuilniskar verliest 200 liter mazout aan schoolpoort in Ieper: “Een ongelukkig toeval” appeared first on

Lees meer »