“Ik had niet door dat ik zo vaak vloekte, maar dat klinkt toch beter in het Spaans, niet?”: Coco valt als vierde af in ‘De mol’

“Ik ben blij dat het niet gelukt is. Zo hoeft er niemand onterecht naar huis.” Marta Corbillo Colom, Coco voor de vrienden, wilde zich aanvankelijk niet laten verleiden door ‘De mol’ om goede antwoorden te kopen. En de bescheiden deal die ze – na enig aandringen – uiteindelijk toch sloot, heeft haar niet kunnen redden. Exit Coco dus, met haar kenmerkende grote glimlach en een welgemikte Spaanse afscheidsgroet: “Adiós!”. Dit is haar eerste interview sinds de eliminatie. 

Meer krantenkoppen in België

Cocaïne spoelt steeds vaker aan op de stranden langs de Noordzee

Er spoelt steeds vaker cocaïne aan op de stranden langs het Kanaal en de Noordzee. Dat schrijft de Belgische douane woensdag in een persbericht. Als oorzaak wijst de douane naar de “duidelijke trend van drop offs”. Daarbij gooien grote schepen hun lading drugs overboord zodat kleine bootjes ze later kunnen oppikken.
The post Cocaïne spoelt steeds vaker aan op

Lees meer »

Het brein achter de nieuwste tour van Oscar & The Wolf? Da’s deze Maasmechelaar (28): “Mijn eerste beats maakte ik als kleuter in Moskou”

“Max en ik hebben beiden heel veel geduld. Daarom klikt het zo.” Als kind zette Aram Abgaryan (28) na een asielprocedure, samen met zijn gezin, voet aan de grond in Maasmechelen. Vandaag staat hij als fiere Belg aan de zijde van Oscar & The Wolf als ‘musical director’. Een gesprek over hoe hij op de radar van frontman Max Colombie

Lees meer »

Nederland wil uitgeprocedeerde asielzoekers naar Oeganda sturen

De Nederlandse regering verkent de mogelijkheid om uitgeprocedeerde asielzoekers op te vangen in het Afrikaanse land Oeganda. De minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingshulp, Reinette Klever, heeft dat woensdag tegen de Nederlandse omroep NOS gezegd tijdens een werkbezoek aan het land. De Oegandezen zouden het plan niet meteen afwijzen.

Lees meer »

“Kevin en ik zeggen waar het op staat. Kan je daar niet tegen, hoor je er niet bij”: Lukaku over de generatiewissel bij de Duivels

“Op het moment dat Tedesco bondscoach werd en me opzocht in Milaan, wilde ik echt zeggen dat ik zou stoppen.” Romelu Lukaku (31) heeft voor het eerst in een jaar nog eens uitgebreid gesproken. In een podcast met Friends of Sports en Koolcast had de topschutter van de Rode Duivels het onder meer over de huidige situatie bij de nationale

Lees meer »

Eerste hulp bij hartfalen: Studenten, Rode Kruis en az groeninge organiseren sensibiliseringsacties rond reanimatie

KU Leuven Kulak, BeMSA Kulak, Hogeschool VIVES, az groeninge en Rode Kruis Kortrijk slaan de handen in elkaar om op maandag 14 oktober het brede publiek bewust te maken van hoe eenvoudige handelingen levens kunnen redden.
The post Eerste hulp bij hartfalen: Studenten, Rode Kruis en az groeninge organiseren sensibiliseringsacties rond reanimatie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bellewaerde haalt alle griezels en pompoenen uit de kast: “Kindvriendelijke Halloween”

Van 19 oktober tot 3 november nemen heksen, monsters en andere duistere figuren Bellewaerde Park over. Naast de vier horrorspookhuizen pakt het Ieperse pret- en dierenpark dit jaar uit met kinderspookhuis Spooky Birthday en de nieuwe show El Portal De Los Muertos. “De nieuwigheden focussen op gezinnen met jonge kinderen”, zegt woordvoerder Filip Van Dorpe.
The post Bellewaerde haalt

Lees meer »