Emma Meesseman opnieuw uitgeroepen tot beste speelster van Europa, zet ze vandaag kers op de taart?

Belgian Cat Emma Meesseman is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot Most Valuable Player (MVP) in de EuroLeague, de belangrijkste Europese clubcompetitie in het vrouwenbasket. Vandaag kan ze die prijs van beste speelster van Europa nog eens extra in de verf zetten in de finale van de EuroLeague, waarin ze het met Fenerbahçe opneemt tegen het Villeneuve d’Ascq van Rachid Meziane, de bondscoach van de Belgian Cats. 

Meer krantenkoppen in België

PADI schenkt sweater van Tiziano Ferro uit Italië aan HWP-artiest Rubel Medini uit Italië, die al jaren grote fan is: “Die gekregen sweater is zelfs ouder dan mij”

In 2003 hadden we een afspraak met de Italiaanse artiest Tiziano Ferro in een poepsjiek hotel in Brussel. Toen was het nog de tijd dat de pers van de platenfirma’s cadeautjes kreeg. Net voor ons vertrek ontvingen we van Tiziano een sweater, met het opschrift erop van zijn CD ‘111’. Maar liefst 23 jaar lang lag die sweater in onze

Lees meer »

Jonas en Elina verkopen en verhuren hottubs

Tijdelijk een hottub nodig voor een feestje? Op zoek naar een romantische toets voor een knus avondje met je partner? Dankzij The Rolling Hottub rol je gewoon een authentieke hottub je tuin binnen. “Je hebt er geen elektriciteit voor nodig en na iets meer dan een uur kun je in bad!”
The post Jonas en Elina verkopen en verhuren

Lees meer »

Gisele werd jarenlang gedrogeerd door haar echtgenoot en verkracht door 70 mannen: “Ze wil alle daders in de ogen kijken”

“Ik dacht dat zijn vrouw het wist, dat het een kinky rollenspel was”, aldus één van de 51 mannen die vanaf deze week tijdens een monsterproces in Frankrijk terechtstaat. De feiten zijn pure horror: een man drogeerde jarenlang zijn echtgenote, waarna hij haar door tientallen onbekenden liet verkrachten. Ze riskeren nu allemaal 20 jaar cel.

Lees meer »

Expo viert 80 jaar bevrijding van Maldegem

Het is precies 80 jaar geleden dat Maldegem werd bevrijd van de nazi’s. Om stil te staan bij deze bijzondere verjaardag, organiseert vzw België-Canada met steun van de gemeente de tentoonstelling ‘Maldegem bevrijd, 1944-2024’. De tentoonstelling is het werk van Benedict Braet, Bart Bousery, Frank Raeman en Eric Verstraete en belicht de oorlogsgeschiedenis van Maldegem,
The post Expo viert

Lees meer »

“Iedereen moet veilig naar school en de uitgaansbuurt kunnen”: PZ Vlas kondigt sterk verhoogde aanwezigheid in stationsomgeving aan

Woensdag heeft Politiezone Vlas aangekondigd dat het zijn aanwezigheid aan het station in Kortrijk meteen sterk opschroeft. Onder meer een mobiele commandopost moet de veiligheid in de zone, die de afgelopen maanden vaak een hotspot voor grenscriminaliteit was, waarborgen. “Iedereen moet zich weer veilig voelen”, zegt burgemeester Vincent Van Quickenborne.
The post “Iedereen moet veilig naar school en de

Lees meer »

Georges Dumortier en André Delrue herdenken bevrijding Moorsele: “Blijdschap overheerste”

Dit weekend, in de nacht van 7 op 8 september, is het dag op dag 80 jaar geleden dat Moorsele bevrijd werd. Ervaringsdeskundigen Georges Dumortier (92) en André Delrue (93) en enkele supporters van erfgoedvereniging Mortsella halen herinneringen op aan die periode.
The post Georges Dumortier en André Delrue herdenken bevrijding Moorsele: “Blijdschap overheerste” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Expert waarschuwt voor groeiende macht grote technologiebedrijven: “Moeten aan minder regels voldoen dan een kopje koffie”

Grote technologiebedrijven regeren steeds meer de wereld. Dat zegt Marietje Schaake, directeur van het Cyber Policy Center van de Stanford University. Ze vindt het dan ook logisch dat die bedrijven steeds meer in het vizier van het gerecht komen. Denk maar aan X van Elon Musk dat in Brazilië verboden werd of Telegram-topman Pavel Doerov die in Frankrijk vervolgd wordt.

Lees meer »