Van seks achter het windscherm tot klanten die gehandboeid worden omdat ze ligbedje niet willen betalen: de strafste verhalen uit de strandbars

Daar is de zon, daar zijn de strandbars. 64 ‘beach bars’ telt onze kust, en die zullen vandaag dankzij het mooie weer goed gevuld zijn. Met 24 spant Knokke de kroon — het concept is in de mondaine badstad al meer dan een kwarteeuw oud — gevolgd door Blankenberge met 13. Wij doken in de coulissen op zoek naar de strafste verhalen. “Voor eens en voor altijd: vrijen achter een windscherm kan je zien aan de schaduw.” 

Meer krantenkoppen in België

Twee overnemers voor failliet TGL Cleaning Services uit Menen, personeel kan blijven

De ondernemingsrechtbank heeft TGL Cleaning Services uit de Ieperstraat in Menen failliet verklaard. Opmerkelijk: nog voor de uitspraak van het faillissement is er al een overnemer gevonden. Zowel voor de afdeling ramenwas als voor de afdeling algemene schoonmaak. Op één bediende na, blijven alle medewerkers in dienst. TGL Cleaning Services bevond zich in een unit van het Tyberpark en werd

Lees meer »

Kortrijk Spurs stelt nog eens vier nieuwe youngsters voor

Eerder werd bekend gemaakt dat de youngsters Kobe Grymonprez, Matt Rotsaert, Flint Waleson, Tiemen Van Brussel en Jules Isebaert Kortrijk Spurs trouw blijven. Nu stellen de Spurs nog eens vier nieuwe jonge talenten voor die de club komen versterken.
The post Kortrijk Spurs stelt nog eens vier nieuwe youngsters voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bekende fietsenzaak moet monsterboete van 13 miljoen euro betalen na “bewuste fraude” met Chinese fietsen: “Totaal gebrek aan respect voor de regels”

Fietsenzaak Prestige uit Wetteren is veroordeeld tot een boete van 13,6 miljoen euro. Ze zou douanekosten ontdoken hebben bij de invoer van elektrische fietsen uit China. De rechtbank van eerste aanleg in Antwerpen spreekt van “ernstige, al dan niet georganiseerde fiscale fraude, die zorgt voor oneerlijke concurrentie”.

Lees meer »

In deze Brusselse buurt dweilt de politie met de kraan open: “Wie wil hier nog iets komen eten met zijn kinderen?”

Het Zuidstation is dan wel opgekuist, in de buurt errond tieren de drugs en het geweld welig. Dat bewijst ook de schietpartij van vorige week. “Dit is de Far West geworden”, getuigt een buurtbewoner. Ook schrijfster Lize Spit ziet haar buurt steeds meer verpieteren: “We horen elke week wel eens geschreeuw en zien dan iemand weglopen, dan wordt er iemand

Lees meer »

‘Vrouw zijn’ in Creatief Huis Leen Harinck

In Creatief Huis Leen Harinck in de Vlamingstraat 17 in Poperinge kan je op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli het evenement ‘Vrouw zijn’ bijwonen.
The post ‘Vrouw zijn’ in Creatief Huis Leen Harinck appeared first on KW.be.

Lees meer »

Start-up The Nutty Farmer wint award voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer: “Meer jobs en winst voor boeren in Burkina Faso”

De food start-up The Nutty Farmer uit Zwevegem heeft de award voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer 2024 van gemeente Zwevegem in de wacht gesleept tijdens de Tranzformer awards.
The post Start-up The Nutty Farmer wint award voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer: “Meer jobs en winst voor boeren in Burkina Faso” appeared first on KW.be.

Lees meer »