Italiaanse modeontwerper Roberto Cavalli op 83-jarige leeftijd overleden

De Italiaanse modeontwerper Roberto Cavalli is vrijdag op 83-jarige leeftijd overleden. Dat melden Italiaanse media. Cavalli was populair bij de sterren en stond bekend voor zijn flamboyante prints, kleding versierd met kristallen en leren jasjes. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE PARALYMPISCHE SPELEN. Genyn en Habsch azen straks op goud in 100 meter, team relay moet forfait geven na crash Van de Steene

De Belgische atleten doen het meer dan uitstekend op de Paralympische Spelen in Parijs. Léa Bayekula veroverde gisteravond op de 400 meter de vierde gouden medaille voor ons land. Maxime Carabin pakte deze voormiddag dan weer z’n tweede gouden medaille van deze Spelen. Vanavond is er nog hoogspanning: Peter Genyn en Roger Habsch gaan voor goud op de 100 meter.

Lees meer »

Meer dan 300 Mercedessen te bezichtigen in Moerkerke

Liefhebbers van het automerk met de ster kunnen op zondag 1 september hun favoriete modellen gaan bewonderen in Moerkerke. Op de weide langs de Waterhoek vind je er meer dan 300 Mercedessen.
The post Meer dan 300 Mercedessen te bezichtigen in Moerkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hoeveel kost terug naar school écht? Deze gezinnen maken de rekening: “Hoezo, onderwijs is gratis?”

Het rinkelen van de schoolbel luidt niet alleen het nieuwe schooljaar in, maar ook een van de duurste maanden van het jaar voor gezinnen met schoolgaande kinderen. Uit een bevraging bij 4.000 Vlaamse families blijkt dat ze ruim een kwart méér aan hun kinderen uitgeven dan vijf jaar geleden. Twee gezinnen onthullen hoeveel ‘terug naar school’ hen echt kost. “Vóór

Lees meer »

“We moeten gewoon genieten”: KVDO maakt zich op voor galamatch tegen tweedeklasser Eupen

De kop is eraf: KV Diksmuide-Oostende heeft de competitieopener achter de rug met een 1-1 tegen promotiekandidaat Wielsbeke. Maar het is vooral lonken naar het bekertreffen van vrijdagavond tegen tweedeklasser Eupen. “We moeten gewoon genieten”, zegt kapitein Aaron Vandendriessche. De club zet zich schrap voor een hoog toeschouwersaantal.
The post “We moeten gewoon genieten”: KVDO maakt zich op voor

Lees meer »

Politie treft zwaargewonde aan in bestelwagen na ongeval op bouwwerf

In de Brusselse gemeente Sint-Jans-Molenbeek is dinsdagochtend een man zwaargewond geraakt bij een arbeidsongeval op een werf. Collega’s van de man reden eerst met hem rond tot ze in Brussel een politiepatrouille aanspraken, waarna de hulpdiensten het slachtoffer overbrachten naar het ziekenhuis. Dat meldt Sudpresse en het nieuws wordt bevestigd door de lokale politie Brussel West.

Lees meer »