KIJK. Zomerse zaterdag voorspeld, maar is het mooie weer van korte duur? Weerman Frank Duboccage blikt vooruit

Zaterdag zal het een zomerse dag worden met temperaturen tot 24 graden met hier en daar een hogere sluierwolk. Het is een dag om naar uit te kijken en van te genieten, aangezien het mooie weer van korte duur is. Vanaf volgende week hebben we te maken met de aprilse grillen. “We mogen felle buien verwachten met hagel en zelfs een donderslag”, vertelt weerman Frank Duboccage in VTM NIEUWS. 

Meer krantenkoppen in België

Michèle George en Manon Claeys naar Paralympische Spelen

De Raad van Bestuur van het Belgian Paralympic Committee heeft de selectie van Michèle George uit Waregem en Manon Claeys uit Maldegem bevestigd voor een deelname aan de komende Paralympische Spelen in Parijs, van 28 augustus tot en met 8 september.
The post Michèle George en Manon Claeys naar Paralympische Spelen appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Je vraagt een kalkoen ook niet of hij uitkijkt naar Kerstmis. Politici moeten de moeilijke knopen doorhakken”

“Lig er deze vakantie even niet wakker van op het zuiderse strand of op uw eigen terras, maar weet: er breken barre tijden aan”, schrijft politiek journaliste Isolde Van den Eynde. “Justitie protesteert nu al tegen mogelijke besparingen. Politie? Defensie? De rij met vragers om meer zal aandikken. Politici – en enkel politici – zullen die moeilijke knopen moeten doorhakken

Lees meer »