Duitsland maakt het makkelijker om van geslacht te veranderen

De Bondsdag, het Duitse parlement, heeft een nieuwe wet goedgekeurd die het makkelijker maakt om van geslacht te veranderen. Het maakt deel uit van de zelfbeschikkingswet en is vooral gericht voor transgenders, non-binaire en intersekse personen. 

Meer krantenkoppen in België

Zo stemde Langemark-Poelkapelle: bekijk hier de verkiezingsuitslag

Ook de inwoners van Langemark-Poelkapelle trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in de gemeenteraad? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van de lokale én provinciale verkiezingen in Langemark-Poelkapelle.
The post Zo stemde Langemark-Poelkapelle: bekijk hier de verkiezingsuitslag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Handbalclub Izegem stelt nieuwe sponsor voor

HBC Izegem stelde op zaterdag 12 oktober z’n nieuwe hoofdsponsor voor. Het deed dat tijdens het nieuwe netwerkevent in ‘De Pivot’ die ze recent bovenaan de tribune in sporthal De Krekel installeerden. De sponsors en vips werden er getrakteerd op culinaire hapjes.
The post Handbalclub Izegem stelt nieuwe sponsor voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE WORLD GRAND PRIX. Smak geld ligt klaar voor De Decker, kan hij stunten tegen wereldkampioen? “Humphries is áltijd de favoriet”

Hoogdag voor het Belgische darts. Mike De Decker (28) speelt op de World Grand Prix de finale tegen wereldkampioen Luke Humphries (29). Hij kan de tweede Belg worden die een major-toernooi wint, na Dimitri Van den Bergh. Voltrekt De Decker het sprookje van Leicester? U ontdekt het in onderstaande liveblog, en uiteraard ook op VTM2. De wedstrijd start om 21u10.

Lees meer »

“Als volksburgemeester wil ik tussen de mensen staan”

ZUIENKERKE Niet Noël Delaere maar wel Annelies Dewulf werd zondag het grootste stemmenkanon in de poldergemeente. Met amper zeven stemmen verschil sprong ze over de lijsttrekker, wat haar straks de burgemeesterssjerp oplevert.
The post “Als volksburgemeester wil ik tussen de mensen staan” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Louis Vandenbroucke wil meer rittenkoersen afwerken

Tweedejaarsjunior Louis Vandenbroucke (18) sluit zaterdag in Ploegsteert zijn seizoen af. De pion van Air College-B-Concept is redelijk tevreden over z’n campagne. Bij de overstap naar de beloften kiest hij voor Basso Team Flanders.
The post Louis Vandenbroucke wil meer rittenkoersen afwerken appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zo stemde Oostrozebeke: bekijk hier de verkiezingsuitslag

Ook de inwoners van Oostrozebeke trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in de gemeenteraad? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van de lokale én provinciale verkiezingen in Oostrozebeke.
The post Zo stemde Oostrozebeke: bekijk hier de verkiezingsuitslag appeared first on KW.be.

Lees meer »

VS waarschuwt Israël: “Verbeter binnen de 30 dagen toegang tot humanitaire hulp, anders komt militaire steun in gevaar”

De Amerikaanse ministers van Buitenlandse Zaken en Defensie hebben Israël in een brief opgeroepen om binnen de 30 dagen de toegang tot humanitaire hulp in de Gazastrook te verbeteren. Anders dreigt de Amerikaanse militaire steun in gevaar te komen. De boodschap was onder meer gericht aan de Israëlische minister van Defensie Yoav Galant. Volg alle ontwikkelingen over de oorlog in

Lees meer »

Net als Annelien Coorevits maakte ook deze vijf vrouwen “horrorbevalling” mee: “Mijn man zag lijkbleek”

Als Annelien Coorevits (37) aan haar spoedkeizersnede van dertien jaar geleden terugdenkt, krimpt ze nog altijd in elkaar. Haar eerlijke getuigenis deze week weekte heel wat los bij onze lezeressen. Want mama worden mag dan een wondermooie ervaring zijn, bevallen is dat heus niet altijd. Van helse pijnen in een bad tot vier mensen die op je buik komen zitten.

Lees meer »