“Was me dat schrikken bij z’n flashinterview”: Michel Wuyts zag zéér scherpe Dylan Teuns, die op interesse kan rekenen van Jayco AlUla

In de Ronde zat een podiumplek – z’n kinderdroom – er net niet in voor Dylan Teuns. In de Brabantse Pijl werd hij tweede. Dan maar scoren in de Amstel? Michel Wuyts ziet alleszins een scherpe Teuns, die straks einde contract is bij Israël-Premier Tech en ook rijdt voor z’n toekomst. “Het is nu dat de cijfers opgekrikt kunnen worden.” 

Meer krantenkoppen in België

“Wij begrijpen dit niet”: Rode Duivels verbaasd dat ze ondanks kwalificatie massaal werden uitgefloten door eigen fans

Na hun flauwe pot, waar die 0-0 tegen Oekraïne vasthouden duidelijk het belangrijkste was, werden de Rode Duivels opvallend hard uitgefloten door de Belgische fans. Vertonghen ging op een gegeven moment met vragende armen richting de supporters. Een boze De Bruyne stuurde zijn teammaats naar binnen. “Wij als groep begrijpen de fans niet”, is Carrasco scherp voor de aanhang.

Lees meer »

Personeel van Antwerpse gevangenis staakt na gewelddadige incidenten

In Antwerpen legt het personeel van de gevangenis in de Begijnenstraat 24 uur het werk neer als protest tegen een opeenvolging van gewelddadige incidenten. Dat zegt de socialistische vakbond ACOD. Medewerkers worden er steeds vaker het slachtoffer van geweld, klinkt het, als gevolg van de overbevolking enerzijds en onderbezetting van personeel anderzijds.

Lees meer »

Verwijderde video met Onana die “op scheenbeen van Mbappé gaat tackelen” doet wenkbrauwen fronsen in het buitenland

Wat bedoeld was als een ludieke video, is uitgegroeid tot een ongewild brandhaardje. Een clip van de Brusselse komiek Pablo Andres met Amadou Onana (22) in de hoofdrol doet de wenkbrauwen fronsen in het buitenland. Of toch de zin waarin Onana zingt dat hij “het scheenbeen van Mbappé zal tackelen”. De video werd gedeeld op de sociale media van de

Lees meer »

Na crisis door verslavende pijnstiller in VS: familie van bedrijf achter OxyContin krijgt geen immuniteit tegen toekomstige rechtszaken

Het Amerikaanse Hooggerechtshof heeft zich uitgesproken tegen een schikking waarbij de Sackler-familie, bekend van het bedrijf Purdue Pharma, miljarden dollars zou betalen aan slachtoffers van de Amerikaanse opiatencrisis. In die controversiële overeenkomst stond ook dat de schikking de familie zou beschermen tegen toekomstige rechtszaken. Purdue Pharma, de producent van de verslavende pijnstiller OxyContin, kreeg nu al meer dan 3.000 rechtszaken

Lees meer »

Michel Platini over ‘zijn’ EK in 1984 tegen België en de komende derby: “De Belgische omschakeling kan ons doen wankelen”

Frankrijk – België als derby op een kampioenschap roept mooie nostalgie op bij Michel Platini. Onderweg naar de EK-titel in 1984 leidde Platini als aanvoerder Les Bleus voorbij België met een hattrick naar een 5-0-zege. Zo groot zal het verschil nu niet zijn: “Frankrijk staat nog een trapje hoger, maar het zal er van afhangen hoe de sterren staan.”

Lees meer »

Primus Top Of Darts brengt zes topdarters samen in een spannend toernooi in Kortrijk Xpo

Op donderdag 7 november verzamelen enkele van de grootste namen uit de dartswereld zich in Hal 5 van Kortrijk Xpo. “We strikten Nathan Aspinall, Jonny Clayton, Joe Cullen, Raymond Van Barneveld, Andy Baetens en Fallon Sherrock. De ticketverkoop is al gestart. Snel zijn is de boodschap, want dit dartsevent is uniek in West-Vlaanderen”, zegt medeorganisator Edouard Deprez (35).
The

Lees meer »