Eline De Munck toont zangkunsten en zingt liefdesliedje voor dochtertje Colette

Onderneemster Eline De Munck (36) heeft haar zangkunsten nog eens getoond. Op Instagram deelt ze een video waarin ze ‘Isn’t She Lovely’ zingt voor haar dochter Colette. Het kleine meisje werd geboren op 8 maart 2024, op Internationale Vrouwendag. 

Meer krantenkoppen in België

Oliebollenkermis in en aan Ceder aan de Leie

Ter gelegenheid van de jaarlijkse kermis trakteerde Zorgbedrijf Harelbeke bewoners en bezoekers van de woonzorgcentra op oliebollen. Een oliebollenkraam bracht de lekkernij tot bij het woonzorgcentrum.
The post Oliebollenkermis in en aan Ceder aan de Leie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ook Europese Unie “zeer ongerust” over terdoodveroordelingen in Congo

De Europese Unie zegt met “grote bezorgdheid” kennis genomen te hebben van de “nieuwe terdoodveroordelingen” in Congo. Vorige week vrijdag werden 37 mensen, onder wie ook de Belg van Congolese origine Jean-Jacques Wondo, veroordeeld tot de doodstraf omdat ze volgens het Congolese gerecht betrokken waren bij een mislukte staatsgreep eerder dit jaar.

Lees meer »

Influencer Soraya S. vrijgesproken voor babymoord op assisenproces, maar wel schuldig aan onvrijwillige doodslag

De 31-jarige Soraya S. is door de jury van het Brusselse hof van assisen vrijgesproken voor kindermoord. De vrouw werd ervan verdacht haar baby van twee maanden oud te hebben verstikt in een hotel in Sint-Gillis. Volgens de volksjury is de vrouw wel verantwoordelijk voor de dood van het kind en daarom werd ze schuldig verklaard aan onvrijwillige doodslag.

Lees meer »

Harris en Trump voluit in de aanval tijdens eerste presidentiële debat, maar afgetekende winnaar is er niet

Er is geen duidelijk winnaar van het eerste (en mogelijk enige) presidentiële debat tussen Kamala Harris en Donald Trump. Harris start zichtbaar zenuwachtig aan het debat, maar weet zich snel te herpakken. Haar missie lijkt vanaf het begin van het debat duidelijk: onder de huid kruipen van oud-president Trump. Dat lijkt deels te lukken, want Trump is zichtbaar geïrriteerd, maar

Lees meer »

“Sta ik naast Kabouter Plop, dan moet ik omhoog kijken”

Tijdens het Kustschlagerfestival in Plopsa De Panne zorgde Garry Hagger dat het publiek genoot van zijn show. De zanger zong o.a. ‘Het Allermooiste’, maar ook ‘Ik Heb De Hele Nacht Liggen Dromen’, enz.
The post “Sta ik naast Kabouter Plop, dan moet ik omhoog kijken” appeared first on KW.be.

Lees meer »