KWB en Femma wandelen in het Vloethemveld

Op zondag 28 april om 14 uur gaan KWB Zedelgem en Femma Veldegem-Zedelgem wandelen in het Vloethemveld.

“Het voormalige munitiedepot in het Vloethemveld is niet vrij toegankelijk. De gemeente organiseert regelmatig rondleidingen in het domein, maar jammer genoeg zijn die direct volzet. Daarom organiseren we zelf een wandeling (duur 2 uur) doorheen het vroeger militair domein onder begeleiding van een gids. Na de wandeling kunnen we het speelbos doorkruisen en de wandelaars voorzien van een drankje”, zegt Francis Vansteelandt van KWB.

Leden nemen gratis deel, niet-leden betalen 3 euro. Inschrijven gebeurt tegen woensdag 24 april bij Luc Moyaert (KWB) op 0472 69 43 56 of Annie Van Steelant (Femma) op 0473 79 75 62.

The post KWB en Femma wandelen in het Vloethemveld is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“We gingen niet specifiek op zoek naar de nieuwe Pommelien of Camille”: de eerste details over nieuwe ‘#LikeMe’

“We voelden aan alles dat het verhaal nog niet op was.” De muzikale jeugdreeks ‘#LikeMe’ krijgt een doorstart mét een gloednieuwe cast. Vers talent zal Vlaamse klassiekers in een modern jasje steken en de nodige liefdesperikelen beleven. Staan de nieuwe Camille en Pommelien Thijs al klaar? Annemie Gulickx, de netmanager van Ketnet, onthult de eerste details over de vernieuwde ‘#LikeMe’.

Lees meer »

Nummer 1722 geactiveerd voor risico op storm of wateroverlast

De federale overheidsdienst Binnenlandse Zaken heeft het noodnummer 1722 geactiveerd omdat het KMI waarschuwt voor slecht weer. Er is een risico op een storm of op wateroverlast, meldt Binnenlandse Zaken vrijdagavond in een persbericht.
The post Nummer 1722 geactiveerd voor risico op storm of wateroverlast appeared first on KW.be.

Lees meer »

Laat ons nu maar focussen op de start van de Spelen

Waar blijft die ‘ongeziene’ sportzomer waarmee Sporza uitpakt? We hadden tijdens het EK alvast een hoog déjà vu-gevoel. Het liep voor de Rode Duivels precies af zoals op het EK 2016, het EK 2020 en het WK 2022: teleurstellend en frustrerend. Bange Tedesco. Wie wél ongezien presteerde in Duitsland, was onze Charles De Ketelaere. Omdat
The post Laat ons

Lees meer »

Erik Leyseele is op BK opnieuw goed voor vier mastertitels : “Goud op 400 is mijn vijftigste titel”

Op het voorbije Belgisch kampioenschap atletiek voor masters in Beveren liep Erik Leyseele, ondertussen 76 jaar, in zijn categorie naar vier nationale titels. Zijn totale aantal komt hiermee op vijftig. “Ik doe cross, pistewerk en indoor. Stratenlopen liggen mij iets minder, al doe ik begin augustus in Lokeren wel mee aan het BK 10 kilometer.”
The post Erik Leyseele

Lees meer »

KIJK. De snelste in de tussenspurt, de eerste waaier gemist en een declassering: de bewogen dag van Jasper Philipsen in beeld

Een declassering voor Jasper Philipsen. Nadat hij Wout van Aert hinderde in de spurt, werd zijn tweede plek door de wedstrijdjury afgenomen. In de openingsfase van de etappe reed Philipsen zich in de kijker door de tussensprint te winnen. Nadien was er even paniek, toen ie in de tweede waaier belandde. Alles werd gelukkig voor hem snel rechtgezet. In Dijon

Lees meer »