“Ongelofelijk dat ik nog met m’n kinderen zal kunnen spelen”: Jay Vine spreekt voor het eerst na horrorcrash

Het wegseizoen is alweer volop aan de gang. Op deze pagina blijft u op de hoogte van al het nieuws in wielerland. 

Meer krantenkoppen in België

Veiligheidsagent Mohamed (48) helpt eerste ‘metrobaby’ mee ter wereld brengen: “Ze was zó ontzettend dapper, daar op de grond van dat perron”

Wat een doodgewone werkdag had moeten zijn in het Brusselse metrostation Beekkant, veranderde voor veiligheidsagent Mohamed afgelopen zondag plots in een van de meest onvergetelijke momenten in zijn carrière. Een hoogzwangere vrouw kreeg onverwacht weeën op het perron, waarna hulpdiensten en het aanwezige veiligheidspersoneel halsoverkop een spoedbevalling moesten begeleiden. “Ik kreeg overal kippenvel”, vertelt Mohamed, die het gezin bijstond. Als

Lees meer »

T1 Karel Tanghe en Dosko Beveren (3A) maken zich op voor eerste grote test: “Klaar voor duel tegen Dadizele”

Dosko Beveren is na het onfortuinlijke verlies tegen Keiem het seizoen gestart met een zes op negen. Zaterdag wacht met de verplaatsing naar titelkandidaat FC Dadizele Sport de eerste grote test voor nieuwe coach Karel Tanghe en zijn spelersgroep.
The post T1 Karel Tanghe en Dosko Beveren (3A) maken zich op voor eerste grote test: “Klaar voor duel tegen

Lees meer »

Verschillende doden bij kartelgeweld in Mexico

Bij geweld in de Mexicaanse deelstaat Sinaloa, in het noordwesten van het land, zijn zaterdag een tiental mensen gedood. Het gebied wordt verscheurd door geweld tussen twee rivaliserende drugskartels. In totaal hebben de gevechten de afgelopen twaalf dagen aan zeventig personen het leven gekost.

Lees meer »

“De gevangenis schrikt hem niet af”: net veroordeeld, maar fietsendief meteen weer op pad in Kortrijkse stationsomgeving

Een 36-jarige man uit Kortrijk schrok zich op 11 maart nog een hoedje toen hij veroordeeld werd tot 15 maanden effectieve celstraf voor de diefstal van een twintigtal fietsen en steps in Kortrijk. Toch pleegde hij vijf dagen later opnieuw een fietsdiefstal. “Blijkbaar schrikt de gevangenis hem toch niet zo heel erg af”, stelde de openbare aanklager vast.
The

Lees meer »

Max Verstappen haalt opnieuw stevig uit naar FIA en dreigt met stoppen: “Zo geen zin om door te gaan met Formule 1”

Max Verstappen is na afloop van de Grand Prix van Singapore nog eens teruggekomen op wat er eerder deze week speelde. De Red Bull-coureur ontving een taakstraf voor het in de mond nemen van het Engelse F-woord, waarna hij ook de persconferentie ‘saboteerde’. Na de race uitte Verstappen opnieuw zijn ongenoegen, inclusief dreigementen aan de FIA.

Lees meer »

Wereldsterren van Borussia Dortmund trainen op velden van KSKD Hertsberge

Hoog bezoek bij KSKD Hertsberge woensdag. De wereldsterren van Borussia Dortmund kwamen immers op het veld van de vierdeprovincialer een laatste keer trainen in aanloop naar hun duel met Club Brugge in de Champions League van woensdagavond. “Dichter bij profvoetbal gaan we niet komen”, lacht voorzitter Christophe Vandoorne.
The post Wereldsterren van Borussia Dortmund trainen op velden van KSKD

Lees meer »

Walter en Francine vieren hun briljanten huwelijk

Naar aanleiding van hun briljanten jubileum werden Walter Roelant (89) en Francine De Vlieger (86) tijdens de receptie in de Meers gehuldigd door het gemeentebestuur van Waregem. Ze ontvingen naast het diploma van het koningshuis ook een envelop met geschenkbonnen. Walter werd geboren in Desselgem en Francine in Wielsbeke. Ze leerden elkaar kennen tijdens Wielsbeke
The post Walter en

Lees meer »

Zeef mee naar de zeventiende eeuw als een echte archeoloog

CO7 en het Yper Museum organiseren tot en met 27 september het archeologisch project ‘Zeven naar de zeventiende eeuw’ op de site van het voormalig openluchtzwembad aan de Lange Torhoutstraat 54 te Ieper.
The post Zeef mee naar de zeventiende eeuw als een echte archeoloog appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Kom uit je auto of durf je niet?”: veertiger ontkent dat hij dreigde met beitel tijdens discussie in het verkeer

Een 40-jarige man uit Deinze riskeert voor de Brugse rechtbank drie maanden cel voor verkeersagressie. Tijdens een discussie over een parkeerplaats zou Tom M. een man bedreigd hebben met een grote beitel, maar dat ontkent hij zelf ten stelligste.
The post “Kom uit je auto of durf je niet?”: veertiger ontkent dat hij dreigde met beitel tijdens discussie in

Lees meer »

“We krijgen elke dag security”: Vlaamse voetbalfans betalen 3.000 euro om heetste derby ter wereld bij te wonen

35 voetbalgekke Vlamingen hun geluk kan niet op: ze vliegen naar de heetste derby ter wereld: Boca Juniors vs. River Plate in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. Ze woonden al waanzinnige wedstrijden bij in tientallen landen, maar dit is hun kers op de taart. De organisator van de voetbalreis ging in onderhandeling met de lokale ultra’s om tickets te ‘mogen’

Lees meer »