Amerikaanse villa van Zweedse prinses Madeleine verkocht voor 6,5 miljoen euro

De Amerikaanse villa van de Zweedse prinses Madeleine (41) en haar man Chris O’Neill (49) is eindelijk verkocht. Dat schrijft de Zweedse krant ‘Aftonbladet’. Volgens de krant is er voor de woning in Florida zo’n 6,5 miljoen euro neergelegd. 

Meer krantenkoppen in België

Exact tien jaar geleden dat uitslaande brand Sint-Janskerk verteerde: “Groene oase als publieke ruimte, zal rust creëren”

Vandaag, 16 oktober 2024, is het exact tien jaar geleden dat de Sint-Jan De Doperkerk door een gulzige brand werd verwoest. Inclusief de glasramen en inboedel. Een ontploffing in de stookruimte, was de schuldige. Het staat genoteerd als een zwartgeblakerde dag in de annalen van Anzegem. Het noodlot trof de ganse gemeenschap recht in het hart. De inferno laat nog

Lees meer »

CD&V onmisbaar voor nieuwe Limburgse deputatie

De grote winnaar van de provinciale verkiezingen is CD&V. De christendemocraten zijn de grootste in alle drie de Limburgse kiesdistricten. Daardoor is de anti-CD&V-coalitie die N-VA, Vooruit en Open VLD hadden gesmeed, onmogelijk gemaakt.

Lees meer »

Koerierdienst die pakketjes rondvoerde voor CM en ACV in West-Vlaanderen stelde chauffeurs in het zwart tewerk: moeder en dochter voor rechter

Jarenlang voerden Ann J. (56) en haar dochter N.V. (25) uit Pittem met hun koerierbedrijf pakketjes rond voor de Christelijke Mutualiteit en het ACV. Maar minstens elf van hun chauffeurs werkten in het zwart. De moeder, die intussen het land ontvluchtte, riskeert vijftien maanden cel.
The post Koerierdienst die pakketjes rondvoerde voor CM en ACV in West-Vlaanderen stelde chauffeurs

Lees meer »

In Alveringemse deelgemeente Stavele kon stemmen pas vanaf 10 uur

De inwoners van de Alveringemse deelgemeenten Stavele en Beveren moeten er vandaag wel wat voor over hebben om hun stem te kunnen uitbrengen. In het stembureau van deelgemeente Stavele lukt het stemmen pas sinds… 10 uur, twee uur later dus dan normaal!
The post In Alveringemse deelgemeente Stavele kon stemmen pas vanaf 10 uur appeared first on KW.be.

Lees meer »

Politie voert huiszoeking uit en vindt verdachte… in bodem van zetel: “We maken veel mee, maar dit is toch een primeur”

De politie van het Engelse graafschap Bedfordshire voerde afgelopen week een huiszoeking uit in de woning van een verdachte man uit Potton. Die zoekactie bleek even vruchteloos te zijn, tot ze iets hoorden bewegen in de woonkamer. De agenten ontdekten snel dat hun verdachte – die enkel een onderbroek aanhad – verstopt zat in de bodem van zijn zetel. “We

Lees meer »