IN BEELD – ‘Feest Mee’ in het Muziekcafé Den Toerist in Meulebeke werd een voltreffer

In het Muziekcafé Den Toerist in Meulebeke bracht The Booking Agengy zijn maandelijkse show ‘Feest Mee’.

Met zes goede artiesten op de affiche kon het niet anders dan top zijn. Siham mocht openen. Daarna zong ze enkele duetten met haar man Steven Lambert. Steven deed dan alleen verder en zorgde voor veel animo in de zaal. De volgende artieste was Leah Bien. Na de pauze begon John Dennis, gevolgd door Mieke. Eindelijk hoorden we nog eens het originele ‘Engelbewaarder’. Prachtig! Na enkele duetten met Bandit bleef Bandit dan alleen staan op het podium voor zijn songs. Iedereen keerde tevreden naar huis terug. (PADI – foto’s Daniël)

The post IN BEELD – ‘Feest Mee’ in het Muziekcafé Den Toerist in Meulebeke werd een voltreffer is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Eva Teetaert start schooljaar als nieuwe directeur van ZoWe: “Studenten intensief begeleiden tot aan het bed van de patiënten”

De 460 studenten van ZoWe werden maandag verwacht voor de start van het nieuwe schooljaar. De school biedt een graduaatsopleiding voor verpleegkundigen aan in Oostende en Brugge. Het is ook meteen de eerste schooldag van Eva Teetaert als directeur. “Onze sterkte is dat we de studenten intensief begeleiden tot aan het bed van de patiënten.”
The post Eva Teetaert

Lees meer »

Circulatieplan tijdens werken Nieuw Centrum van Spiere-Helkijn: “Veiligheid van de kinderen blijft de prioriteit”

Vanaf 1 september geldt er een gewijzigde verkeerssituatie in het Nieuw Centrum van Spiere-Helkijn. De toegangsweg naar basisschool De Polyglot heropent in één richting: men kan van de Oudenaardseweg naar de Helstraat, maar niet meer van de Helstraat naar de Oudenaardseweg. De rijstrook wordt tijdelijk aangelegd op de parkeerstrook voor de SpieHel. “Dit doen we omdat er renovatiewerken aan de

Lees meer »

Franse keten Chaussea neemt 62 verkooppunten van Bristol over

62 winkels van schoenen- en kledingketen Bristol in Vlaanderen en Wallonië worden overgenomen door de Chaussea groep, een Franse keten die in totaal meer dan 500 schoenenwinkels uitbaat. Dat heeft de ondernemingsrechtbank in Hasselt beslist. Euro Shoe Group, de vennootschap achter Bristol, vroeg eind mei een gerechtelijke reorganisatie aan.

Lees meer »

KIJK. Beelden tonen hoe gewapende jongeman met bajonet rondliep in München: mogelijk wilde hij aanslag plegen op Israëlisch consulaat

De Duitse politie heeft donderdagochtend een gewapende jongeman doodgeschoten in München, nadat hij zelf het vuur opende op agenten. De politie denkt dat de 18-jarige man een terroristische aanslag wilde plegen. Die was vermoedelijk gericht tegen het Israëlische consulaat, klinkt het vanavond in een gezamenlijke verklaring met justitie. Volgens Duitse media stond de verdachte bij de veiligheidsdiensten bekend als islamist.

Lees meer »