LIVEBLOG VAL BASKENLAND. Evenepoel liep wel degelijk breuk op in schouderblad – Had renner die crash inleidde lekke band?

Remco Evenepoel is na zijn zware val in de Ronde van het Baskenland gearriveerd in het ziekenhuis van Herentals, waar ze hem verder zullen onderzoeken en vandaag opereren. Evenepoel brak zijn sleutelbeen nadat het in een gevaarlijke bocht misging. Vandaag moet duidelijk worden of zijn schouderblad ook gebroken of gebarsten is. Volg het recentste nieuws in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Ook in Lauwe UNIZO-lijsttrekkersdebat op 25 september

Ook UNIZO Rekkem-Lauwe-Menen organiseert, net als vele andere afdelingen, een lijsttrekkersdebat in de Wieltjesstad. Griet Vanryckegem (N-VA), Eddy Lust (Voor 8930), Philippe Mingels (Groen), Caroline Bonte-Vanraes (CD&V) en Joke Nollet (Vlaams Belang) kruisen de degens in het debat dat gemodereerd wordt door VRT-journalist Lieven Verstraete.
The post Ook in Lauwe UNIZO-lijsttrekkersdebat op 25 september appeared first on KW.be.

Lees meer »

Fietszone in de brede omgeving van de plaatselijke vrije basisschool: Fietsers baas op wijk Driekoningen

Sinds de start van het nieuwe schooljaar kunnen de leerlingen van vrije basisschool Driekoningen zich in een fietszone naar klas begeven. Het eerste deel van de zone is al enkele weken klaar. Het gaat om het stuk van de Steenveldstraat tussen de Aartrijkestraat en de Aardenhuttestraat, plus een deeltje van de Zeeweg.
The post Fietszone in de brede omgeving

Lees meer »

FC Gullegem Dames schiet straks uit de startblokken

De nieuwbakken damesploeg van FC Gullegem (3de provinciale) staat te trappelen van ongeduld om aan de competitie te beginnen. De voorbereiding was alleszins veelbelovend. Maar pas vanaf volgende week zondag op Staden gaat het om de knikkers. Verantwoordelijke Véronique Sayoen is in ieder geval laaiend enthousiast. Voor haar kan de competitie er niet snel genoeg
The post FC Gullegem

Lees meer »

“Ik ben niet meer bang om mijn vormen in de kijker te zetten”: Jorina uit ‘Blind getrouwd’ viel 15 kilo af

“Ik heb een aantal keren in de friendzone gezeten.” De zoektocht naar een partner liep stroef voor Jorina Van Rompaey (32) en dus schreef de onthaalmedewerkster uit Lier zich in voor ‘Blind getrouwd’. Jorina’s moeilijke datingverleden had alles te maken met haar zelfbeeld en gewicht, maar nu ze 15 kilo is afgevallen, staat ze vol zelfvertrouwen voor het altaar. “Ik

Lees meer »