LIVEBLOG RED FLAMES-SPANJE. Wullaert krijgt vierde Gouden Schoen overhandigd, stunten onze Belgische dames tegen wereldkampioen?

De Red Flames openen hun kwalificatiecampagne richting het EK in Zwitserland, in de zomer van 2025, met een thuismatch aan den Dreef tegen wereldkampioen Spanje. “Er zit veel meer geloof in de groep”, klinkt het. Komt er een stunt? Volg het in de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

Vier verkozenen vervangen in gemeenteraad van Lendelede de voorbije zes jaar: Pedro Ketels stopt na veertig jaar met politiek

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 17 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in Lendelede, zetelen er vandaag nog 13 in de gemeenteraad.
The post Vier verkozenen vervangen in gemeenteraad

Lees meer »

KLM gaat in besparingsmodus

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM gaat besparen. Op korte termijn moet een reeks maatregelen de financiële positie van het bedrijf versterken, zegt het bedrijf in een persbericht. Of er banen zullen sneuvelen, is nog niet duidelijk.

Lees meer »

Harm Vanhoucke verlaat Lotto Dstny en zet in 2025 carrière voort bij Q36.5

Harm Vanhoucke zet volgend wielerseizoen zijn carrière voort bij Q36.5 Pro Cycling. De Belgische klimmer komt over van Lotto Dstny en ondertekende bij Q36.5 een contract van twee jaar, zo bevestigde de Zwitserse ProTour-formatie vrijdag via zijn website.
The post Harm Vanhoucke verlaat Lotto Dstny en zet in 2025 carrière voort bij Q36.5 appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Oorlogsjournalist Robin Ramaekers vertelt voor het eerst zijn volledige verhaal na gruwelijke nacht in Libanon: “We zitten op een veilige plek nu”

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers vertelt telefonisch in VTM NIEUWS wat er precies gebeurde in de bewuste nacht van woensdag op donderdag. “Toen we aankwamen op de plaats waar de raketten waren ingeslagen, riep iemand dat we Israëlische spionnen waren. En toen ging het heel snel.” Hierboven kunt u het volledige gesprek met Robin Ramaekers beluisteren.

Lees meer »