Britse familie in ons land opgelicht: “We reisden naar België om erachter te komen dat onze Airbnb niet bestond”

Een Britse familie had hun tripje naar België wel anders voorgesteld. Ze werden opgelicht via het verhuurplatform Airbnb: het huis dat ze huurden bleek geen vakantiewoning te zijn. 

Meer krantenkoppen in België

Van debuut waar hij zelf “verbaasd” over was tot die noodlottige owngoal: het parcours van Vertonghen als Rode Duivel in 10 momenten

Na 17 jaar en 157 caps zwaait Jan Vertonghen (37) af als Rode Duivel. Zijn carrière als international begon in juni 2007 met een “verrassende” basisplek tegen Portugal en eindigde met die jammerlijke owngoal tegen de Fransen. In al die jaren daartussen zorgde recordinternational Vertonghen voor nog veel meer onvergetelijke momenten. Ga zitten voor een trip down memory lane. De

Lees meer »

Zes gewonden bij stierenrennen in Pamplona

Bij de stierenrennen tijdens de San Fermin-feesten in de Noord-Spaanse stad Pamplona zijn zondag zes gewonden gevallen. Diverse gewonden werden naar het ziekenhuis gebracht. Dat melden de lokale medische diensten zondag aan Spaanse media.

Lees meer »

Rebecca en Dieter openen broodjeszaak Becky’s: “Meteen een groot succes”

Rebecca Lefebvre (42) uit Vlamertinge werkte bij Milcobel toen ze merkte dat er twee broodjeszaken in Langemark-Poelkapelle de deuren sloten. Samen met haar partner Dieter Alliet stampte ze dan maar Becky’s uit de grond. De opening werd meteen een groot succes.
The post Rebecca en Dieter openen broodjeszaak Becky’s: “Meteen een groot succes” appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK – Jonge bever gespot aan het Minnewater in Brugge

Er is een bever gespot aan het Minnewater in Brugge. Stijn Verstraete bemerkte het dier en maakte er een filmpje van. Een unicum? Volgens Kris Decleer van Natuurpunt breidt de beverpopulatie zich uit in Vlaanderen.
The post KIJK – Jonge bever gespot aan het Minnewater in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

JV Lo-Reninge mikt komend seizoen op de top drie

Na het behalen van de eindronde afgelopen seizoen wil JV Lo-Reninge dit seizoen nog een tikkeltje beter doen in vierde provinciale A. Het bestuur en de spelers spraken op de ploegvoorstelling hun ambities uit. Maxim Loontjens is een van de nieuwkomers.
The post JV Lo-Reninge mikt komend seizoen op de top drie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ariane 6, raket die Europa weer naar de ruimte moet brengen, wordt vanavond eerste keer gelanceerd

In Frans-Guyana wordt vandaag de nieuwe Europese ruimteraket Ariane 6 voor de eerste keer gelanceerd. De Ariane 6 is belangrijk voor de Europese ruimtevaart, die momenteel geen enkele krachtige raket meer heeft. Ook in ons land staan de zenuwen gespannen. Verschillende Belgische bedrijven hebben meegebouwd aan de raket. Er vliegen ook 2 experimenten mee van Belgische scholieren en studenten.

Lees meer »

Oud-schooldirecteur viert diamanten huwelijksjubileum

Op donderdag 27 juni vierden Willy Vandevivere en Agnes Vanwildemeersch hun diamanten huwelijksjubileum. Ze trouwden op 27 juni 1964 in Beselare en gingen daarna in Boezinge wonen.
The post Oud-schooldirecteur viert diamanten huwelijksjubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eendracht Aalst wil matchen in Heusden-Zolder spelen, maar dat mag niet: “Club moet maximaal 30 kilometer van Aalst blijven”

Eendracht Aalst wil komend seizoen in het stadion van Heusden-Zolder spelen, omdat de club van de stad niet meer in het Pierre Cornelisstadion mag spelen. Maar volgens de regels van Voetbal Vlaanderen moet een club binnen een straal van 30 kilometer blijven. De spelers en fans moeten dus geen 110 kilometer rijden om hun matchen te spelen. Eendracht Aalst moet

Lees meer »

EXCLUSIEF. “Hij was net 15, had een fles wijn op en negen pinten.” Mama getuigt over zoon in eerste alcoholkliniek van het land

Primeur: acht minderjarigen volgen momenteel een traject in de eerste alcoholkliniek van ons land, in het ZAS Augustinus in Antwerpen. Ze werden allemaal zwaar geïntoxiceerd op spoed binnengebracht, weg van de wereld. Een van hun ouders vertelt aan HLN hoe het zover is kunnen komen en hoe bang ze is dat het ooit écht foutloopt. “Het valt me op hoeveel

Lees meer »

Vrouw doodgestoken in portaal bij woning Amsterdam

Een vrouw is vanochtend iets voor 10.00 uur doodgestoken in een trapportaal bij een woning in Amsterdam, meldt de politie. Dat gebeurde in de straat Hagenau in Amsterdam-Noord. Een 22-jarige Amsterdammer is aangehouden en wordt gehoord, nog onbekend is wat zijn relatie met de vrouw is.

Lees meer »