Britse duikers op zoek naar Excalibur: “Als het legendarische zwaard hier in het water ligt, halen we het naar boven”

Magneetvissers en duikers speuren in het Verenigd Koninkrijk naar het mythische zwaard Excalibur.

 

Meer krantenkoppen in België

Creatievelingen met syndroom van Down stellen tentoon in Het Kunstuur in Roeselare: “Onder de indruk van hetgeen ze gemaakt hebben”

Naast de huidige tentoonstelling die in Het Kunstuur in Roeselare loopt, zijn er in het museum de komende maanden nog twaalf andere erg speciale werken te vinden. Zes creatievelingen met het syndroom van Down gingen elk aan de slag met twee werken die in Het Kunstuur hangen. Hun schilderij wordt via een veiling verkocht ten voordele van Kloen en het

Lees meer »

Skeeleren bij Katjarisu

Schaats- en skeelerclub Katjarisu heeft zijn jaarlijkse clubkampioenschap voor de jeugd georganiseerd (foto), gevolgd door een uurrit.
The post Skeeleren bij Katjarisu appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Na 25 jaar op die stoel, wou ik eens iets anders doen”: Boom uit ‘The Masked Singer’ blijkt bekend VRT-gezicht

“In mijn job heb je een zekere sérieux die je niet zomaar op het spel wil zetten”. Het schermgezicht dat vrijdagavond afviel in ‘The Masked Singer’ had wel wat overtuiging nodig om het pak van Boom aan te trekken. Maar zijn deelname was een welgekomen verademing van zijn dagelijkse job. “Dit heeft deugd gedaan.” Opgelet, hierna volgen spoilers.

Lees meer »

Youtuber Acid betaalt tienduizenden euro’s aan ouders van ex-Reuzegommer om nieuw proces te ontlopen

Youtuber Nathan Vandergunst, beter bekend als Acid, heeft een financiële regeling getroffen met de ouders van de ex-Reuzegommer die hem voor de rechter hadden gedaagd. De ouders eisten een schadevergoeding omdat Acid in een filmpje de voormalige Reuzegommer én het restaurant van zijn ouders bij naam noemde. Hij vroeg z’n volgers ook om slechte reviews te schrijven over hun zaak.

Lees meer »

“Hij zal herinnerd worden als sekssymbool en familieman”: acteur en zanger Kris Kristofferson (88) overleden

De Amerikaanse songwriter, zanger en acteur Kris Kristofferson, vooral bekend van zijn nummers ‘Me and Bobby McGee en ‘Help Me Make It Through the Night’, is zaterdag op het Hawaïaanse eiland Maui, waar hij woonde, overleden. Dat heeft zijn familie aan de Amerikaanse media laten weten. Hij speelde ook naast Barbara Streisand de hoofdrol in de blockbuster ‘A Star Is

Lees meer »