Driedubbel viergeslacht in Sijsele: van Georgette tot Bo, Mona en Maëlle

Evy Demeyer uit Sijsele meldde ons dat er in haar familie maar liefst drie viergeslachten zijn. De indrukwekkende groep poseerde voor onze fotograaf in de Zwaanstraat in Sijsele.

Het eerste viergeslacht wordt gevormd door Georgette Claeys (93, Sijsele), Carine De Bruycker (59, Sijsele), Julie Demeyer (37, Beernem) en Bo De Rycke (6, Beernem).

Het tweede viergeslacht bestaat ook uit overgrootmoeder Georgette en vervolgens uit Sabine De Bruycker (58, Oedelem), Janice Bonte (29, Jabbeke) en Mona Vanraefelghem (4 oktober 2023, Jabbeke).

Het derde viergeslacht, ten slotte, bestaat naast de voornoemde Georgette Claeys en Carine De Bruycker nog uit Evy Demeyer (35, Sijsele) en Maëlle Demeyer (8 maart 2024, Sijsele).

The post Driedubbel viergeslacht in Sijsele: van Georgette tot Bo, Mona en Maëlle is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

‘De Groene Man’ is levenswerk van priester Philippe Vindevogel

Priester Philippe Vindevogel uit de Boezingse wijk Bloemendale is meewerkend priester decanaat in Ieper-Poperinge sinds 2016. Een twintigtal jaar geleden groeide zijn zoektocht naar wat hij noemt de ‘Groene Mannen’, een kraagsteen als Keltisch symbool dat hij ontdekte uit de verwoeste kerk van Lampernisse. Nu schreef hij er een boek over met de toepasselijke naam ‘De Groene Man’.
The

Lees meer »

(School)poort open voor appartementen in Jabbeke?

De nieuwe Permekeschool staat in de steigers. De schoolgemeenschap wenst de omliggende stukken bouwgrond te verkopen om te verkavelen. Maar het gloednieuwe ruimtelijk uitvoeringsplan RUP omvat ook de hele zone tussen de Stationsstraat, Kroondreef en Graaf de Renesselaan met de Varsenareweg. Groen vreest voor verdere appartementsgebouwen in het centrum.
The post (School)poort open voor appartementen in Jabbeke? appeared first

Lees meer »

Strandloop Zeebrugge opent Loopcriterium van de Kust: “Het zou mooi zijn weer 400 lopers te mogen verwelkomen”

De Vlaamse kustgemeenten slaan ook dit jaar weer de handen in elkaar voor de organisatie van het Loopcriterium van de Kust. In juli en augustus zullen tien wedstrijden op en naast het strand plaatsvinden. Zeebrugge bijt de spits af op vrijdag 5 juli met de traditionele Strandloop.
The post Strandloop Zeebrugge opent Loopcriterium van de Kust: “Het zou mooi

Lees meer »

Roeselare is klaar voor Godelievefeesten

Op zondag 7 juli zijn er de jaarlijkse Godelievefeesten. Er staan opnieuw tal van activiteiten met de nodige animatie op het programma. Door de recente werken moest het stratenplan voor de rommelmarkt wat hertekend worden.
The post Roeselare is klaar voor Godelievefeesten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vlaming Thierry (53) zag Joe Biden enkele uren na felbesproken debat: “Daar liep een president over de tarmac”

Enkele uren na het veelbesproken debat tussen een verwarde, stotterende Joe Biden en zijn zelfverzekerde opponent Donald Trump, stond de Vlaming Thierry Wernaers (53) oog in oog met de Amerikaanse president. Dat leek een heel andere Biden te zijn. “Op enkele meters afstand van me stapte een zelfverzekerde president rond”, zegt Thierry, die als ‘delegate’ is uitgekozen om Biden officieel

Lees meer »