Belg (18) slaat 15-jarige met bierglas in gezicht in Oostenrijk

Bij een vechtpartij op het terras van een bar in het Oostenrijkse wintersportoord Sankt Anton, in het skigebied Arlberg, zijn een 18-jarige Belg en een 15-jarige jongen gewond geraakt.

 

Meer krantenkoppen in België

Zo stemde Ingelmunster: bekijk hier de verkiezingsuitslag

Ook de inwoners van Ingelmunster trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in de gemeenteraad? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van de lokale én provinciale verkiezingen in Ingelmunster.
The post Zo stemde Ingelmunster: bekijk hier de verkiezingsuitslag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ontbijt bij Hasseltse burgemeester Steven Vandeput: “Vandaag circuleren 101 scenario’s door mijn hoofd”

Voor duizenden lokale politici is het vandaag de dag waarop het moet gebeuren. Ook voor de Hasseltse burgemeester die zijn eerste ambtstermijn graag wil verlengen in ‘t Scheep. Politieke analisten voorspellen geen grote aardverschuivingen in de Limburgse hoofdstad en door samen met Open Vld naar de kiezer te stappen, lijkt Steven Vandeput de beste kaarten in handen te hebben.

Lees meer »

Mysterieuze krijttekeningen duiken op in Komen-Waasten op de dag voor de verkiezingen

Zaterdagmorgen werden de inwoners van Komen-Waasten wakker met enkele mysterieuze tekeningen, die overal in de gemeente te zien waren. Een onbekende had met krijt op meerdere plaatsen het cijfer 1 in een hart getekend. Al snel werd de link gelegd met de aankomende gemeenteraadsverkiezingen.
The post Mysterieuze krijttekeningen duiken op in Komen-Waasten op de dag voor de verkiezingen appeared

Lees meer »

Kiest Ruth Vandenberghe voor Vooruit of N-VA?: TBSK heeft twee weken tijd om een nieuwe coalitie op de been te brengen

Team Burgemeester Stadslijst Kortrijk en Ruth Vandenberghe zijn incontournable bij de samenstelling van een volgend Kortrijks stadsbestuur. Door het nieuwe kiesdecreet is ze als stemmenkampioen van de grootste partij sowieso eerst aan zet. Maar door veto’s en het cordon sanitair zijn samenwerkingen zonder Team Burgemeester Stadslijst Kortrijk onmogelijk. Dus is het vooral uitkijken met wie TBSK in zee gaat: N-VA

Lees meer »

Véronique De Kock zou niet meer zo jong deelnemen aan Miss België: “Ik was een te makkelijke prooi voor oplichters”

Fanatieker dan Véronique De Kock (47) maken ze ze niet. De ex-Miss België smijt zich volledig als speurder – of moeten we zeggen: stalker? – in The Masked Singer, en deinst er niet voor terug haar ongezouten mening te geven. Story kliste haar voor een openhartig gesprek over haar gezondheidsproblemen, ontmoetingen met Cameron Diaz en lepe ontmaskertrucjes. “Sommige mensen kregen

Lees meer »

Parket bevestigt: Liam Payne stierf na val, was alleen in hotelkamer, drugs in beslag genomen: “Zoektocht naar twee mysterieuze vrouwen gestart”

De Britse zanger Liam Payne, bekend als lid van boyband One Direction, is woensdag op 31-jarige leeftijd overleden aan verwondingen die hij opliep na een val van de derde verdieping van een hotel in Buenos Aires. Dat heeft het Argentijnse parket bevestigd. De zanger liep door de val ‘interne en externe bloedingen’ op, aldus een politiebron.

Lees meer »