Club Brugge stelt met Zwitserse international Ardon Jashari eerste zomertransfer voor

Club Brugge heeft woensdagmiddag met Ardon Jashari zijn allereerste zomertransfer vastgelegd. De 21-jarige Zwitser komt binnenkort over van FC Luzern en zette bij blauw-zwart zijn handtekening onder een contract tot medio 2028. Met de transfer zou een bedrag van zes miljoen euro gemoeid zijn.

Jashari doorliep ook de jeugdreeksen van de Zwitserse club en kwam in januari 2022 in de A-kern terecht. De verdedigende middenvelder speelde in totaal 93 wedstrijden in de hoofdmacht van Luzern, waarin hij negen keer scoorde en elf assists gaf. De jeugdinternational maakte in september 2022 ook zijn debuut voor de hoofdmacht van de Zwitserse nationale ploeg en kwam anderhalve maand later nog eens in actie tegen het Portugal van Cristiano Ronaldo.

FC Luzern staat op dit moment zevende in de Zwitserse Super League. Bij Club zal hij op het middenveld de concurrentie aangaan met Eder Balanta, Raphael Onyedika, Hugo Vetlesen en Casper Nielsen.

The post Club Brugge stelt met Zwitserse international Ardon Jashari eerste zomertransfer voor is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Op papier is hij blijkbaar sneller dan Doku”: ‘bliksemschicht’ Duranville pakt bij debuut uit met heerlijke dribbel, al baalt Mulder ook

Opvallende invalbeurt van Julien Duranville (18) tegen Israël. De pijlsnelle winger – bijgenaamd ‘L’Eclair’ of ‘de bliksemschicht’ – bracht energie en flair. Vooral één dribbel sprong eruit en het jeugdproduct van Anderlecht kreeg ook lof van onze analisten. “Als hij fit blijft, moet je er niet aan twijfelen: dan zál hij doorbreken.”

Lees meer »

Eerste schooldag voor 200.000 West-Vlaamse kinderen en jongeren

Op 1 september kregen ze nog even respijt, maar vandaag is het dan toch zo ver: de eerste schooldag na de zomervakantie. Alle West-Vlaamse basis- en middelbare scholen ontvangen vandaag samen zo’n 200.000 leerlingen. Een spannende dag, en niet enkel voor de kinderen zelf…
The post Eerste schooldag voor 200.000 West-Vlaamse kinderen en jongeren appeared first on KW.be.

Lees meer »

Expert duidt “uitzonderlijke” manier waarop Vlaams Belang aan eerste schepen komt: “Dit zal waarschijnlijk niet lang duren”

Vlaams Belang krijgt voor het eerst (onrechtstreeks) een zitje in een in een college van burgemeester en schepenen. Dat komt omdat Gerda Van Steenberge – schepen in Erpe-Mere – opstapt bij N-VA en als onafhankelijke gaat zetelen voor Vlaams Belang. “Ja, dit is uitzonderlijk” zegt politicoloog Herwig Reynaert, “men zal dit moeten uitzweten.”

Lees meer »

Is de relatie tussen Travis Kelce en Taylor Swift dan toch een publiciteitsstunt? Gelekt document beweert relatiebreuk op 28 september

Is de romance tussen Travis Kelce (34) en Taylor Swift (34) dan toch een publiciteitsstunt? De woordvoerders van Kelce ontkennen het stellig, maar de fans blijven in spanning afwachten. Eerder deze week dook namelijk een document op met een gedetailleerd plan voor hun vermeende breuk. Volgens het document zouden ze op 28 september uit elkaar gaan en dit drie dagen

Lees meer »

China rolt rode loper uit voor Afrikaanse leiders

China rolt maandag de rode loper uit voor leiders uit heel Afrika, die hun opwachting maken op het vijfdaagse Forum voor Chinees-Afrikaanse Samenwerking (FOCAC). Bedoeling van de top is het verdiepen van de banden tussen China en het Afrikaanse continent, waar de aanzienlijke leningen van Peking de bouw van talloze infrastructuurprojecten mogelijk hebben gemaakt.

Lees meer »

LIVE PARALYMPISCHE SPELEN. Geen eremetaal voor dressuurteam, Genyn en Habsch azen straks op goud in 100 meter

De Belgische atleten doen het meer dan uitstekend op de Paralympische Spelen in Parijs. Léa Bayekula veroverde gisteravond op de 400 meter de vierde gouden medaille voor ons land. Maxime Carabin pakte deze voormiddag dan weer z’n tweede gouden medaille van deze Spelen. Vanavond is er nog hoogspanning: Peter Genyn en Roger Habsch gaan voor goud op de 100 meter.

Lees meer »

HLN TRANSFERLIVE. Arsenal krijgt bod van 35 miljoen voor Trossard, maar stelt dat hij niet te koop is – Feyenoord zet laatste keer in op Skov Olsen

In de vijf grootste Europese competities (Engeland, Italië, Spanje, Duitsland en Frankrijk) is de transfermarkt gesloten. Maar dat betekent niet dat het transfergeweld over is. Onze Belgische ploegen bijvoorbeeld kunnen nog tot en met 6 september inkomende transfers afronden. Bij HLN zit u daarvoor nog steeds op de eerste rij.

Lees meer »

Sabine Van Eynde bouwt kunstgalerie om tot art studio: “Ik richt me voortaan volledig op mijn eigen kunstwerken”

Glaskunstenares Sabine Van Eynde uit Koekelare kiest voor een nieuw concept. Ze doopt haar kunstgalerie om tot Art Studio. Sabine toont er eigen werk en organiseert ook workshops. “Vrienden hadden mij er al meermaals op gewezen dat ik mijn eigen werken nooit in de kijker zet.”
The post Sabine Van Eynde bouwt kunstgalerie om tot art studio: “Ik richt

Lees meer »

Zwevegemse brandweermannen trekken naar Denemarken voor World Fire Fighter Games: “Spelen met 40 verschillende disciplines”

Enkele brandweermannen van de brandweer in Zwevegem vertrekken vannacht naar Denemarken om deel te nemen aan de World Fire Fighter Games. Brandweermannen van over de hele wereld nemen het daar een hele week tegen elkaar op in verschillende disciplines zoals traplopen, koken, een behendigheidsproef met een brandweerwagen, triatlon, petanque en zelfs hoefijzerwerpen.

Lees meer »