Jeugdvrienden Bjorn (49) en Christophe (49) zijn nieuwe eigenaars van Knoks Sleep & Sofa Store: “Voor klanten verandert er weinig”

Ze zijn gepassioneerd over alles wat te maken heeft met slapen en zitten, Christophe Vereeken (49) en Bjorn de Bruycker (49). Dus wat dan beter dan een eigen zaak beginnen? De jeugdvrienden namen een bekende zaak in de Lippenslaan in Knokke over, verhuisden naar een ander pand en gaan de nieuwe uitdaging vol enthousiasme aan. “Degelijke producten die lang meegaan: daar staan we voor.”

“De eerste dagen waren een groot succes. Er kwamen veel mensen over de vloer en vooral: de reacties zijn unaniem positief.” Christophe en Bjorn blikken tevreden terug op de opening van hun winkel. Hélemaal nieuw is Knoks Sleep & Sofa Store niet.

Bij wie regelmatig in Knokke-Heist komt doet de naam een belletje rinkelen, aangezien de zaak al 25 jaar een begrip is in de kustgemeente. Met een iets andere naam, maar met dezelfde nadruk op kwaliteit blazen de jeugdvrienden de zaak nu nieuw leven in.

Goede vrienden

Bjorn en Christophe kennen elkaar al 40 jaar en twijfelden niet om samen de uitdaging aan te gaan. “Ik ben afkomstig uit Eeklo en heb ook nog een taxi- en koerierbedrijf”, zegt Bjorn. Christophe, afkomstig uit Knokke-Heist, blijft dan weer deels actief als salesagent. Maar het vele werk schrikt hen niet af, integendeel.

“De vorige eigenaars waren goed bevriend met Bjorn”, legt Christophe uit. “We wisten dus dat ze met pensioen gingen en zijn een eventuele overname gaan bestuderen. En kijk, sinds deze week zijn we officieel de nieuwe uitbaters.” Christophe en Bjorn verhuisden de zaak naar een ander, nieuw pand in de Lippenslaan. “Maar voor de klanten verandert er relatief weinig”, zeggen de vrienden. “De leveranciers bijvoorbeeld blijven hetzelfde. Degelijke producten die lang meegaan: daar staan we voor.”

Alles voor slaapkamer

Wat je zoals kan vinden bij Knoks Sleep & Sofa Store? Simpel: ongeveer alles voor je slaapkamer en salon. Van relaxzetels tot een boxspring, bedden, tafels en stoelen en bedlinnen. “Of het nu gaat om de juiste ondersteuning voor rugproblemen of om de perfecte esthetiek voor een slaapkamer, we zijn in staat om klanten te helpen bij het vinden van de ideale oplossing”, verwoorden ze het zelf. “Prijs-kwaliteit is voor ons heel belangrijk.”

De zaak is stijlvol en modern ingericht én opgefrist met kunstwerken die ook te koop zijn. Nog dit: tijdens de openingsmaand april ontvang je als klant 10% op alles. De winkel is dagelijks geopend van 10 tot 18 uur en is gevestigd in de Lippenslaan 236.

(MM)

The post Jeugdvrienden Bjorn (49) en Christophe (49) zijn nieuwe eigenaars van Knoks Sleep & Sofa Store: “Voor klanten verandert er weinig” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Biden: Netanyahu doet onvoldoende om deal rond te krijgen – Luchthaven Tel Aviv schrapt vluchten wegens algemene staking

Een deal over het vrijlaten van Israëlische gijzelaars door Hamas is volgens de Amerikaanse president Joe Biden “erg dichtbij”. De Israëlische premier Benjamin Netanyahu zou echter niet genoeg doen om de deal rond te krijgen, zegt Biden maandag. Washington werkt aan een alles-of-nietsakkoord voor Israël en Hamas om tot een wapenbestand en de vrijlating van de gijzelaars in Gaza te

Lees meer »

“Extreem gevaarlijke drug” nitazenen opgedoken in Nederland

In Nederland zijn nitazenen opgedoken, een synthetische heroïnevervanger. Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Verslavingsinstituut Trimbos trekt aan de alarmbel omdat deze drug als zeer gevaarlijk wordt beschouwd. Ze willen meer tests uitvoeren om de drug in kaart te brengen. Ook in ons land is het goedje al opgedoken.

Lees meer »

“Zowel de klanten als de medewerkers zijn tevreden met de nieuwe dynamiek”: Bekende verhuur- en verhuisfirma Sofanie uit Veurne wordt Allto

Wie Veurne wel eens binnenrijdt langs de E40, merkte het al op: er is weer volop bedrijvigheid op de koer van Sofanie. De bekende verhuur- en verhuisfirma werd enkele maanden geleden overgenomen door vier dertigers met ambitieuze groeiplannen. “Tegen het einde van het jaar staan hier zestig nieuwe machines en willen we met Allto een tiental medewerkers tewerkstellen.”
The

Lees meer »

Stropers viseren Visvijvers van Desselgem: “Ze gaan steeds driester te werken en zijn goed georganiseerd”

De Visvijvers van Desselgem worden al geruime tijd geplaagd door stroperij. Normaal gooien sportvissers hun vangst meteen terug in het water, maar leden van hengelclub De Eendrachtige Lijnvissers betrapten al meermaals stropers die de karpers meenamen om te verkopen. “Ze worden steeds driester en zijn goed georganiseerd”, zegt voorzitter Koen Peirs.
The post Stropers viseren Visvijvers van Desselgem: “Ze

Lees meer »

Twee leerlingen en twee leerkrachten doodgeschoten op school in VS: verdachte is 14-jarige scholier die al eens werd verhoord wegens dreigen met schietpartij

Bij een schietpartij op een middelbare school in de Amerikaanse staat Georgia zijn woensdag vier doden en negen gewonden gevallen. De vermoedelijke schutter werd opgepakt en is een 14-jarige leerling van de school. De tiener werd vorig jaar al eens verhoord door de politie omdat hij via internet zou hebben gedreigd met een schietpartij op school. De verdachte ontkende echter

Lees meer »

Grot van Lourdes staat onder water

Het heiligdom van Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes is in de nacht van vrijdag op zaterdag deels overstroomd door noodweer in Frankrijk. Onder meer de bekende grot van het Franse bedevaartsoord is daardoor gesloten, zo werd zaterdag bekendgemaakt.

Lees meer »

Bewoners Torrepoort ongerust over plannen Ons Onderdak

Ons Onderdak heeft plannen om de sociale woningen op het centrale plein in de Torrepoortlaan te vervangen door 12 ééngezinswoningen en 43 appartementen. Volgens Sam Vancayseele zorgt dat voor ongerustheid bij de bewoners. Volgens schepen Philip Bolle zou communicatie echter voorbarig geweest zijn.
The post Bewoners Torrepoort ongerust over plannen Ons Onderdak appeared first on KW.be.

Lees meer »