Hilariteit over mislukte Russische afleiding: helikopter landt op geschilderde afbeelding van gevechtsvliegtuig

De Russische strijdkrachten laten afbeeldingen van gevechtsvliegtuigen schilderen op militaire vliegvelden, kennelijk om de Oekraïners te verwarren als die aanvallen uitvoeren. Dat meldt het Britse ministerie van Defensie, dat een luchtfoto deelde van zo’n neptoestel op een Russische basis op de Krim.

 

Meer krantenkoppen in België

Versoepeling voor zonnepanelen in historisch Brugs stadscentrum teruggefloten

De Raad voor Vergunningsbetwistingen heeft de versoepeling van het reglement om zonnepanelen te plaatsen in de historische binnenstad van Brugge ongedaan gemaakt. Het Brugs Erfgoedforum tekende met succes bezwaar aan tegen de vergunning die Stad en Provincie verleend hadden voor het plaatsen van zonnepanelen op het dak van een huis in de Ezelstraat in Brugge.
The post Versoepeling voor

Lees meer »

The Black Gasolines releaset zijn nieuwe conceptalbum ‘White Residence’: “We tonen onze kwetsbare kant”

Na een succesvolle Europese tour in 2023, met stops in Portugal, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg, keert het Kortrijkse viertal The Black Gasolines terug met nieuw werk: het album ‘White Residence’.
The post The Black Gasolines releaset zijn nieuwe conceptalbum ‘White Residence’: “We tonen onze kwetsbare kant” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voor Oudenburg van Anthony Dumarey grote winnaar in Arnoldusstad, Peter Velle (CD&V+) zwaar ontgoocheld

Voor Oudenburg van Anthony Dumarey en huidig burgemeester Romina Vanhooren is met voorsprong de grootste in de Arnoldusstad. Ze halen 48,7 procent, een forse winst ten opzichte van 2018 van ruim 10 procent. De drie andere partijen verliezen.
The post Voor Oudenburg van Anthony Dumarey grote winnaar in Arnoldusstad, Peter Velle (CD&V+) zwaar ontgoocheld appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Die poep is niet echt, hé”: Zebra maakt indruk met straffe show in ‘The Masked Singer’

Na de ontmaskering van Wim De Vilder treedt ex-collega Dany Verstraeten aan in de vierde aflevering van ‘The Masked Singer’. Niet als verborgen zangtalent, wel als gastspeurder. Samen met Frances Lefebure, Elisabeth Lucie Baeten en Véronique De Kock onderwerpt hij de optredens van Feniks, Eikeltje, Dame Blanche, Zebra, Space Babe en Scooter en Labradoodle aan een grondige analyse. Dat laatste

Lees meer »

Ook witte pijlen op dubbelrichtingsfietspaden: rode stroken moeten fietsoversteken zichtbaarder maken in Bredene

De voorbije weken werden heel wat fietspaden op de plek waar ze over kruispunten lopen extra zichtbaar gemaakt. “De fietspaden werden voorzien van een opvallende rode thermoplastische verf”, legt schepen van Openbare Werken Steven Buyse (Vooruit) uit.
The post Ook witte pijlen op dubbelrichtingsfietspaden: rode stroken moeten fietsoversteken zichtbaarder maken in Bredene appeared first on KW.be.

Lees meer »