Topchef Nick Bril stopt bij Antwerps restaurant August: “Eer om deel uit te maken van deze unieke reis”

Nick Bril zet zijn job na vijf jaar als culinair verantwoordelijke bij het Antwerpse restaurant August stop. Dat deelt hij zelf mee via sociale media. 

Meer krantenkoppen in België

“Ik ben bang voor onze levens”: op luchthaven in Libië ‘gegijzelde’ spelers van Nigeria (met ook Boniface) boycotten interland

De verplaatsing van de Nigeriaanse nationale voetbalploeg naar Libië is nu al op een fiasco uitgedraaid. Victor Boniface en co zitten namelijk al uren vast op een Libisch vliegveld, naar verluidt zonder eten of drinken. “Ik ben bang voor onze levens”, stelt Wilfred Ndidi, ex-middenvelder van RC Genk, zelfs. De “vermoeide en gefrustreerde” spelers lieten al weten de match te

Lees meer »

Fakkeltocht voor vrede trekt door de Noorderkempen

Vandaag trekt een fakkeltocht door Wuustwezel, Gooreind, Overbroek, Kalmthout en Essen. Aan de oorlogsmonumenten onderweg vindt een kleine plechtigheid plaats. Het is een initiatief van de NSB, de Nationale Strijdersbond. Oorspronkelijk was de optocht bedoeld om eer te brengen aan de gesneuvelden van de Eerste Wereldoorlog. Nu is het intiatief ook een wandeling voor de vrede.

Lees meer »

Gouden medaille voor kinderopvang

Van 7 tot en met 13 oktober werd de Week van de Kinderopvang gevierd, de ideale gelegenheid om de belangrijke rol van kinderopvang-medewerkers te erkennen. Beide schepenen Linda Wyckstandt (RKD) en Tom Braet (CD&V) lieten de kans niet onbenut, om hun personeel speciaal in de schijnwerpers te zetten. “Kinderopvang is van onschatbare waarde voor veel gezinnen”, bevestigt ook schepen Wykstandt.<br

Lees meer »

Simon Lagrange: “Fantastisch om drie keer op rij burgemeester van Zulte te mogen zijn”

Simon Lagrange blijft nog zes jaar burgemeester van Zulte. Zijn partij Open Zulte haalde niet meer de monsterscore van 2018 maar behoudt comfortabel de absolute meerderheid. “Het is fantastisch om drie keer op rij burgemeester te mogen zijn.”
The post Simon Lagrange: “Fantastisch om drie keer op rij burgemeester van Zulte te mogen zijn” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuweling Melvin Maddelein rijgt de ereplaatsen aaneen

Melvin Maddelein mag terugblikken op een succesvol seizoen als tweedejaarsnieuweling. Met vijf podiumplaatsen en een hele resem toptienplaatsen is dat meer dan terecht. Hij popelt alvast om zich volgend jaar, als eerstejaarsjunior, te meten met de tweedejaars.
The post Nieuweling Melvin Maddelein rijgt de ereplaatsen aaneen appeared first on KW.be.

Lees meer »

750 euro voor Kinderkankerfonds

De Tempeliers Gerard de Villers werden onlangs ontvangen op het Brugse stadhuis. Het was schepen voor Cultuur Nico Blontrock die hen mocht verwelkomen.
The post 750 euro voor Kinderkankerfonds appeared first on KW.be.

Lees meer »

Karl schrijft een brief naar de 17-jarige Rein, die strijdt tegen kanker: “Je straalt vertrouwen en vechtlust uit, twee geweldige eigenschappen om deze uitdaging te tackelen”

Karl Vannieuwkerke schrijft elke week een brief. Deze week richt hij zich tot Rein, een 17-jarige jongeman die getroffen werd door kanker.
The post Karl schrijft een brief naar de 17-jarige Rein, die strijdt tegen kanker: “Je straalt vertrouwen en vechtlust uit, twee geweldige eigenschappen om deze uitdaging te tackelen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Cameron Vandenbroucke over coureurs, de liefde en haar bekende papa: “Ik vond het zwaar om dit leven te leiden”

“Zou hij hier nog zijn, als hij een gewoon leven leidde? Dat weet ik niet.” Exact vijftien jaar geleden overleed wielrenner Frank Vandenbroucke. Hij was 34. Vandaag staat zijn dochter Cameron (25) aan de zijde van sprintkoning Tim Merlier (32) en hun zoontje Jules (1,5). Een gesprek over opgroeien zonder vader en de impact daarvan op haar leven. “Weet je

Lees meer »

Het eerste optreden van Labradoodle en Dany Verstraeten als gastspeurder: volg hier ‘The Masked Singer’

Na de ontmaskering van Wim De Vilder treedt ex-collega Dany Verstraeten aan in de vierde aflevering van ‘The Masked Singer’. Niet als verborgen zangtalent, wel als gastspeurder. Samen met Frances Lefebure, Elisabeth Lucie Baeten en Véronique De Kock onderwerpt hij de optredens van Feniks, Eikeltje, Dame Blanche, Zebra, Space Babe en Scooter en Labradoodle aan een grondige analyse. Dat laatste

Lees meer »

In Alveringemse deelgemeente Stavele kon stemmen pas vanaf 10 uur

De inwoners van de Alveringemse deelgemeenten Stavele en Beveren moeten er vandaag wel wat voor over hebben om hun stem te kunnen uitbrengen. In het stembureau van deelgemeente Stavele lukt het stemmen pas sinds… 10 uur, twee uur later dus dan normaal!
The post In Alveringemse deelgemeente Stavele kon stemmen pas vanaf 10 uur appeared first on KW.be.

Lees meer »

Antwerpse politie rukt massaal uit voor schietpartij aan Meir

In Antwerpen heeft een schietpartij plaatsgevonden nabij het kruispunt van de Meir en de Jezusstraat. Dat meldt persagentschap Belga en het nieuws wordt door de lokale politie bevestigd aan onze redactie. De politie is massaal ter plaatse en vraagt om de omgeving te mijden. Er is voorlopig sprake van één gewonde.

Lees meer »

“Maanden werk in een paar luttele seconden naar de vaantjes geschoten”: jager doodt roofvogel die werd grootgebracht in opvangcentrum

“In een paar luttele seconden heeft een jager maanden werk en het toekomstig leven van een prachtige en bedreigde roofvogel naar de vaantjes geschoten.” Met ontsteltenis moest Claude Velter van het Opvangcentrum voor Vogels en Wilde Dieren in Oostende (VOC) vaststellen dat één van de in het centrum opgevangen en gezenderde kiekendieven door een Franse jager werd afgeschoten.

Lees meer »

Cathy Coudyser: “De eerste vrouwelijke burgemeester van Knokke-Heist worden, doet wel iets met mij”

INZICHT: N-VA.CD&V is de winnaar van de gemeenteraadsverkiezingen. Cathy Coudyser, die als tweede op de kartellijst stond na Bert De Brabandere, haalde de meeste stemmen. “Bert is mijn steunpilaar en zal dat blijven.”
The post Cathy Coudyser: “De eerste vrouwelijke burgemeester van Knokke-Heist worden, doet wel iets met mij” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Viktor Verhulst deelt stukje van z’n debuutsingle: “Work in progress”

Afgelopen zomer speelde Viktor Verhulst (30) meer dan 40 dj-sets, van Tomorrowland tot de iconische club Ushuaïa op Ibiza. Nu is het tijd voor een volgende carrièrestap: een eerste eigen single, uitgebracht bij het platenlabel van Dimitri Vegas & Like Mike. In z’n Instagram Stories deelde Verhulst een fragment van het liedje. “Ik zal de song voor het eerst testen

Lees meer »