Voortvluchtige man vraagt politie om zijn wijkende haarlijn niet meer te vermelden

Een kalende voortvluchtige heeft aan de politie van Avon en Somerset laten weten niet tevreden te zijn met de opsporingsberichten die over hem verspreid zijn. Daar is sprake van een wijkende haarlijn, en dat zint hem niet.

 

Meer krantenkoppen in België

EXCLUSIEF. Jeremy Doku is klaar voor meer verantwoordelijkheid bij de Duivels: “Ik wil tonen dat ik een leider kan zijn”

Het klinkt misschien gek voor iemand van zijn leeftijd, maar de 22-jarige Jeremy Doku is nu al één van de oudgedienden bij de Rode Duivels. De vleugelspits van Manchester City is klaar voor meer verantwoordelijkheid bij de nationale ploeg. “Ik weet dat mijn statistieken een werkpunt zijn, maar in het voetbal is er meer dan dat”, zegt hij in exclusief

Lees meer »

45ste editie Ginstekermis wordt één groot muzikaal feest: “Een gedurfde affiche dit jaar”

De Ginste maakt zich op voor de jaarlijkse kermis tijdens het weekend van 6 tot 8 september. Volgens Veerle Halsberghe van het Feestcomité De Ginste wordt het een editie die alle voorgaande zal overtreffen. “Het wordt een driedaags feestgebeuren boordevol Ginsterock, optredens van Vlaamse zangers en, niet te vergeten, de grootste rommelmarkt van Vlaanderen op zondag”, klinkt het.
The

Lees meer »

Met 6 in de auto, met te hoge snelheid en dronken: parket vraagt celstraf van 18 maanden tegen man die dodelijk ongeval veroorzaakte in Koningshooikt

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft een celstraf van 18 maanden gevorderd tegen de man die 2 jaar geleden een zwaar ongeval veroorzaakte in Koningshooikt. Daarbovenop vraagt het OM een rijverbod van 5 jaar, een alcoholslot van 2 jaar en een boete van 1.000 euro. Bij het ongeval kwamen 2 inzittenden om het leven. De broer van de bestuurder, die ook

Lees meer »

Extinction Rebellion-demonstranten bij Rijksmuseum aangehouden

De Nederlandse politie is zaterdagmiddag de actievoerders van Extinction Rebellion (XR) die zich aan het hek bij de ingang van het Rijksmuseum hebben vastgeketend, aan het arresteren. Dat laat een woordvoerder van de veiligheidsdiensten weten. Eerder werden de demonstranten gevorderd om naar een alternatieve demonstratieplek op het Museumplein te gaan.

Lees meer »

Marino (45) kroont zich in E-Bike tot wereldkampioen downhill: “Mijn fiets staat helemaal op punt”

E-bike wordt beschouwd als een van de jongste disciplines in de motorsport. In deze variant tussen motorcross en mountainbike werd Marino Roets onlangs wereldkampioen downhill en probeert hij straks voor de vierde keer op rij Belgisch kampioen te worden in de categorie EX2.
The post Marino (45) kroont zich in E-Bike tot wereldkampioen downhill: “Mijn fiets staat helemaal op

Lees meer »

HLN TRANSFERLIVE. Waarom vandaag een cruciale dag wordt voor Belgische teams die Europees spelen

In de vijf grootste Europese competities (Engeland, Italië, Spanje, Duitsland en Frankrijk) is de transfermarkt gesloten. Maar dat betekent niet dat het transfergeweld over is. Onze Belgische ploegen bijvoorbeeld kunnen nog tot en met 6 september inkomende transfers afronden, maar vandaag wordt een cruciale dag voor onze Belgische ploegen die Europees spelen. Want: vannacht om 00u moeten de definitieve spelerslijsten

Lees meer »

Eerste levering mpox-vaccins donderdag verwacht in Congo

“We zijn erg blij met de komst van de eerste lading vaccins. Het gaat om 99.100 doses die op donderdag 5 september om 12.10 uur (lokale rijd, red.) op de luchthaven van Kinshasa arriveren”, aldus Jean Kaseya. Het hoofd van Africa CDC bedankte de Europese Unie nogmaals voor “het onmiddellijke antwoord op onze oproep tot solidariteit”.

Lees meer »