Koen Wauters openhartig over scheiding met Valerie De Booser in ‘Liefde voor muziek’: “Ik wist niet dat stilte zo stil kon zijn”

In de komende aflevering van ‘Liefde voor muziek’ staat de muziek van Clouseau centraal en Laura Tesoro kiest een erg persoonlijk nummer uit van Koen Wauters. Ze zingt een Engelstalige versie van ‘Stil’, een nummer dat Wauters schreef over de moeilijke periode na zijn scheiding van Valerie De Booser. “Het was akelig toen de kinderen voor de allereerste keer naar Valerie gingen”, vertrouwt hij Laura toe. 

Meer krantenkoppen in België

Belgisch koppel en hun baby op nippertje gered uit kolkende rivier in Italië terwijl hun auto wordt meegesleurd door watermassa

Een Belgisch koppel en hun baby zijn ternauwernood aan de dood ontsnapt toen ze ingesloten raakten door de kolkende watermassa van de Orco-rivier tussen Montanaro en San Benigno Canavese in de regio Piëmont. Reddingswerkers konden het gezin in de nacht van zaterdag op zondag op het nippertje in veiligheid brengen, waarna hun wagen werd meegesleurd door de kracht van het

Lees meer »

Leefbaar Groot Kortemark gaat in beroep tegen nieuwe stortvergunning voor Silvamo

De actiegroep Leefbaar Groot Kortemark gaat in beroep tegen de verlenging van de stortvergunning die Vlaams minister Zuhal Demir afleverde aan het bedrijf Silvamo. “Met de nieuwe vergunning wordt de poort opengezet om vervuilde PFAS-gronden te storten”, hekelen actievoerders Tim Deweerdt en Wouter Onraedt..
The post Leefbaar Groot Kortemark gaat in beroep tegen nieuwe stortvergunning voor Silvamo appeared first

Lees meer »