Visma-Lease a Bike likt wonden na val Van Aert, ook Tiesj Benoot heeft nog last: “Ik denk dat mijn ribben gebroken zijn”

Dylan van Baarle was afgelopen woensdag nog ziek. Per Strand Hagenes brak zijn neus en Tiesj Benoot denkt dat hij een paar ribben op links heeft gebroken. Maar bij Visma-Lease a Bike zijn ze, na de val van Wout van Aert, toch aan een ploeg geraakt voor de Ronde van Vlaanderen. Mét Benoot, mét Hagenes en mét Van Baarle. Maar ook met het Amerikaanse talent Matteo Jorgenson, die zondag een hoofdrol krijgt. Rest nu enkel nog Mathieu van der Poel te verslaan. “Het wordt niet makkelijk, maar ik denk dat het kan.” 

Meer krantenkoppen in België

Dit weekend Eekhoutefeesten in Proven: “Wijkfeesten kregen nieuw jasje”

Het wijkcomité van de Eekhoute in Proven is volop in de weer met de voorbereidingen van zijn jaarlijkse wijkfeesten. Nieuw is de quiz op vrijdagavond. Enkele grote namen binnen de Vlaamse muziekwereld sluiten de feesten af op zondagavond.
The post Dit weekend Eekhoutefeesten in Proven: “Wijkfeesten kregen nieuw jasje” appeared first on KW.be.

Lees meer »

La Réserve is méér dan ooit terug: luxueus hotel krijgt als eerste aan Belgische kust label “vijf sterren superior”

Een klein jaar nadat La Réserve Resort de deuren opende, mag het hotel het label “vijf sterren superior” in ontvangst nemen. En dat is een primeur aan de Belgische kust. Marc Coucke en Bart Versluys werkten hard aan de comeback van een van de meest besproken hotels aller tijden. De zakenpartners haalden het onderste uit de kan – en hun

Lees meer »

Vorig jaar bijna 13.500 zwerfkatten gevangen in Vlaanderen

In 2023 zijn er in de Vlaamse steden en gemeenten bijna 13.428 zwerfkatten gevangen, zowat 8 procent minder dan een jaar eerder, toen nog meer dan 14.600 katten van de straat werden gehaald. Dat schrijft De Zondag op basis van cijfers van minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA).

Lees meer »

Boezinge op z’n zondags leidt je langs bijzondere plekjes

Op zondagnamiddag 30 juni kun je Boezinge op z’n Zondags beleven. Wandel 4 of 7 km en geniet tussendoor van allerlei animatie. Of vaar met de kajak of waag je aan het suppen. Fietsers verkennen de omgeving langs 19 km autoluwe paden. Vanaf 16.30 uur strijkt Streekgenot neer met muziek op het Katspel in Boezinge en is
The post

Lees meer »

Paarden veroveren Torhout: Paardenmarkt met gratis slotshow

Hoefgetrappel op zaterdag 29 juni in Torhout, want dan heeft de 46ste Paardenmarkt plaats. De handel start al om 7 uur ’s morgens, maar ook wie later uit de veren is, kan volop van het evenement genieten. De gratis slotshow achter het oud-stadhuis op de Markt duurt tot even na 18.30 uur.
The post Paarden veroveren Torhout: Paardenmarkt met

Lees meer »