Vlammenzee verwoest drie wagens op parking in Oostende, kwaad opzet niet uitgesloten

Op de Zeeparking in Oostende is donderdagavond een zware brand uitgebroken. Een kleine personenwagen vatte vuur en dat zorgde al snel voor een vlammenzee. Het vuur verspreidde zich naar twee andere wagens. De materiële schade is groot. Kwaad opzet is niet uitgesloten.

De brandweer werd omstreeks 21 uur opgeroepen. Een passant zag vlammen onderaan een wagen en alarmeerde de hulpdiensten. Bij aankomst van de brandweer was er evenwel al sprake van een felle brand. Het volledige voertuig stond in lichterlaaie. De brand zelf was snel onder controle, maar de hulpdiensten konden niet voorkomen dat alles samen drie wagens vuur vatten. Twee daarvan zijn volledig vernield, een lichte vrachtwagen liep zeer zware schade op en is wellicht ook rijp voor de schroothoop.

Kwaad opzet?

Over de precieze oorzaak konden de hulpdiensten zich donderdagavond nog niet uitspreken. Alle pistes worden in afwachting van de verdere vaststellingen onderzocht. Kwaad opzet is niet uitgesloten. Een branddeskundige werd aangesteld en die zal meer duidelijkheid moeten brengen. (MM)

The post Vlammenzee verwoest drie wagens op parking in Oostende, kwaad opzet niet uitgesloten is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Trajectcontrole Zevekote start midden augustus

De al langer aangekondigde trajectcontrole in het centrum van Zevekote zal midden augustus actief zijn. Deze week werden alvast fietssuggestiestroken aangebracht.
The post Trajectcontrole Zevekote start midden augustus appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuwe campagne moet Brugse horeca begripvoller leren omgaan met klanten met dementie: “Om hen ook te laten genieten van restaurantbezoek”

De stuurgroep Dementievriendelijk Brugge lanceert een nieuwe sensibiliseringscampagne gericht op horecazaken en horecamedewerkers die men beter wil voorbereiden op de omgang met klanten met dementie.
The post Nieuwe campagne moet Brugse horeca begripvoller leren omgaan met klanten met dementie: “Om hen ook te laten genieten van restaurantbezoek” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Allemaal blablabla”: vader (43) krijgt 4 jaar cel voor seksueel misbruik zwakbegaafde dochtertjes én mag hen 10 jaar niet meer zien

“Het zijn allemaal leugens, allemaal blablabla. En daardoor zit ik vast.” De 43-jarige O.L. uit Koksijde die eerder wél toegaf dat hij zijn twee zwakbegaafde dochtertjes jarenlang seksueel had misbruikt, trok dat achteraf weer in. Sterker nog: hij sneerde op het proces naar zijn eigen kinderen. De rechters veegden alles wat hij verklaarde van tafel en gaven hem vier jaar

Lees meer »

Peuter verdrinkt thuis in kinderzwembad

Het West-Vlaamse parket is een onderzoek gestart naar de dood van een peuter van 1 jaar. Het jongetje verdronk in een zwembadje bij hem thuis in de tuin. “Alles wijst op een tragisch ongeval”, zo zegt parketwoordvoerster Griet De Prest.

Lees meer »

Zelfs tien bemiddelingsgesprekken volstaan niet bij de Nationale Loterij: “Vertrouwen in CEO Jannie Haek is helemaal weg”

“Er is geen vertrouwen meer in Jannie Haek.” Dat zeggen de vakbonden bij de Nationale Loterij over hun CEO. Tien bemiddelingssessies volstonden niet om de open oorlog die er al maanden woedt, constructief te beëindigen. Haek wordt “onaanvaardbaar verbaal geweld” en “overmatig alcoholgebruik” verweten. “Wij hopen dat het directiecomité stappen onderneemt.” Dat wil zoveel zeggen als: Haek moet weg.

Lees meer »

Er komt einde aan 14 jaar conservatief bewind in Groot-Brittannië: “Het VK zal anders voelen, daar ben ik van overtuigd”, reageert expert

14 jaar conservatief beleid heeft de Britten arm, ziek en boos gemaakt. En daarom gaan ze straks massaal stemmen voor oppositiepartij Labour. Volgens de laatste peilingen staat het Verenigd Koninkrijk een heuse politieke aardverschuiving te wachten. “De Britten willen verandering”, zegt correspondente Lia van Bekhoven. Maar zal die er ook komen? En is er een kans dat de Brexit wordt

Lees meer »