Ploeg-in-vorm Lidl-Trek incasseert mokerslagen en verliest Stuyven: “Dit is desastreus”

 

Zowat de helft van Lidl-Trek lag kermend op de grond bij de zware valpartij in Dwars door Vlaanderen. Jasper Stuyven brak zijn sleutelbeen en werd al geopereerd, bij medekopman Mads Pedersen lijkt de schade nog mee te vallen.

 

Meer krantenkoppen in België

Oud Gemeentehuis in Rumbeke volledig gerestaureerd

In het najaar 2023 startten de restauratiewerken aan het Oud Gemeentehuis op het Kerkplein. De voormalige notariswoning en ook bepaalde binnenelementen zijn beschermd en dus belangrijk om te vrijwaren. Een grondige restauratie van het hoofdgebouw drong zich op. Als onroerend erfgoedstad is Stad Roeselare trots het Oud Gemeentehuis weer in zijn oorspronkelijke staat te herstellen.
The post Oud Gemeentehuis

Lees meer »

Kiano blijft zich inzetten voor fusieploeg in Damme (4D)

Met een match minder gespeeld dan de naaste rivalen bezet KFC Damme toch de vijfde positie in vierde provinciale B. De eerste competitiezondag waren de jongens van coach Johnny Bleyaert bye. Vervolgens speelden ze gelijk in Blankenberge en wonnen recent tegen Heist en Fusion Oostende.
The post Kiano blijft zich inzetten voor fusieploeg in Damme (4D) appeared first on

Lees meer »

Meer dan 200 doden na orkaan Helene in VS

De doortocht van storm Helene heeft in de Verenigde Staten intussen aan minstens 201 mensen het leven gekost. Dat heeft het Franse persagentschap AFP berekend op basis van verklaringen van lokale autoriteiten.

Lees meer »

Uniek ‘Winkelt mor alier’-lied onderstreept belang van lokaal winkelen tijdens Weekend van de Klant

‘Winkelt mor alier’ werd op vrijdagvoormiddag 4 oktober voor de eerste keer live gespeeld in Kortrijk, in de Lange Steenstraat. Dit lied vormt het kloppende hart van de campagne van UNIZO West-Vlaanderen, POM West-Vlaanderen en KERNpunt en benadrukt de cruciale rol die kleine en middelgrote ondernemingen spelen in de lokale economie.
The post Uniek ‘Winkelt mor alier’-lied onderstreept belang

Lees meer »

Vrijspraak voor fietsster nadat Christiane (83) sterft aan hersenbloeding: “Het is niet te achterhalen of overlijden gevolg is van fietsongeval”

Het bleef maanden onduidelijk wie verantwoordelijk was voor de hersenbloeding waaraan Christiane (83) vorig jaar in het ziekenhuis overleed. Het slachtoffer was even daarvoor op baan met haar fiets toen haar stuur een korte tik kreeg van fietsster J.G.. Het leek een banale tik, maar even later kwam Christiane toch ten val. Maandenlang was dé grote hamvraag in het dossier:

Lees meer »