Reorganisatie van kantoren BNP Paribas Fortis in de regio

Ook in de financiële sector is het voortdurend nadenken over de toekomst om zo voor klanten en medewerkers van vandaag en morgen voorbereid te zijn. BNP Paribas Fortis plant in onze regio een grondige reorganisatie en zoekt ook nog een cashpunt voor de universele bankautomaat.

“Schaalvergroting door verdere digitalisering is alomtegenwoordig in onze maatschappij”, horen we van Kristof Depinois en Peter Vanweehaeghe, die beiden vennoten zijn in de Ieperse BNP Paribas Fortis-vestiging in de Korte Torhoutstraat.

“Daarom is er een fusie van enkele zelfstandige kantoren die zich clusteren om vanuit een centraal punt alle klanten van hun werkgebied te bedienen. De kantoren Zonnebeke en Wervik vormen sinds 4 maart samen met het kantoor Ieper één grote cluster die fysiek vanuit het kantoor Ieper zal opereren. We doen dit met zes vennoten: Celine Ghyselen, Virginie Gryson, Bart Dejaegher, Kristof Depinois, Pieter Devriendt en Peter Vanweehaeghe. Samen met onze veertien medewerkers zullen we blijven focussen op de sterkte van BNP Paribas Fortis: het verlenen van deskundig advies aan onze klanten.”

Geen jobverlies

Met deze reorganisatie gaat evenwel geen jobverlies gepaard. “De dagdagelijkse service gebeurt vandaag immers al voor 95 procent digitaal en aan de automaat, dit verandert niet. Door deze samenwerking kunnen we met onze vast kantoorequipe en dankzij onze expertise nog meer de kaart trekken van onze adviesafspraken. We kunnen de klanten op afspraak elke weekdag ontvangen tot 20 uur en op zaterdagvoormiddag tussen 9 en 12 uur.”

Nu door de overheid beslist is dat alle bankautomaten universeel moeten worden is Batopin – een nieuw netwerk van bankneutrale geldautomaten – nog op zoek naar een locatie in Ieper voor zo’n cashpunt. “Die moeten vooral centraal gelegen zijn, een goeie bereikbaarheid hebben, voldoende groot zijn, toegankelijk zijn voor mensen met een beperking en beschikken over een afgesplitst gelijkvloers huurgedeelte. De gevel moet minimum vijf meter breed zijn en er mag geen vloerverwarming zijn. Het moet bovendien een pand zijn dat te huur staat, want Batopin koopt geen gebouwen. Wie denkt een pand in zijn bezit te hebben, mag ons altijd contacteren.”

Info: BNP Paribas Fortis Ieper 057 22 64 20.

The post Reorganisatie van kantoren BNP Paribas Fortis in de regio is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Op safari aan onze kust

Laten we meteen duidelijkheid scheppen: neen, we gaan niet op zoek naar olifanten, luipaarden, buffels, leeuwen of neushoorns oftewel de bekendste ‘Big Five’ aan onze kust. Wat de kustsafari dan wel inhoudt? Zes bezoekerscentra aan zee stellen deze zomer opnieuw hun ‘Big Five’ voor. Starten en eindigen doe je steeds aan een natuurbezoekerscentrum, met de
The post Op safari

Lees meer »

Inwoners wijk Sint-Anna klagen over isolement door afsluiten Durmebrug in Waasmunster, maar “die gaat ten vroegste eind augustus weer open”

De Durmebrug in Waasmunster gaat niet open vóór alle werken aan de Gewestweg N446 tussen Waasmunster en de snelweg gedaan zijn. Dat zegt burgemeester Jurgen Bauwens (CD&V) na kritiek van de bewoners van de wijk Sint-Anna die aan de andere kant van de brug wonen. Zij moeten al maanden kilometers omrijden naar het centrum van Waasmunster en voelen zich helemaal

Lees meer »

Heiligverklaring van ‘God’s influencer’ Carlo Acutis (15) goedgekeurd

Paus Franciscus heeft maandag, samen met het college van kardinalen de heiligverklaring van Carlo Acutis goedgekeurd. Acutis overleed in 2006 aan leukemie, maar verspreidde tijdens zijn leven het geloof via het internet en kreeg zo de bijnaam ‘God’s influencer’. Sinds zijn overlijden werden al twee wonderen aan hem toegeschreven. In 2025 zal hij naar alle waarschijnlijkheid de eerste millennial worden

Lees meer »

Binnenkort kunnen we ‘payconiq’en’ in het buitenland: vier Belgische grootbanken komen met ‘Wero’. Wat kan je ermee?

De betaaldienst ‘Wero’, oftewel de ‘Europese Payconiq’, komt dit jaar nog onze richting uit. De app maakt het op termijn mogelijk in de hele eurozone met een QR-code te betalen. Handig voor op reis. Maar wat kan je voorts nog met de nieuwe internationale betaaldienst? Hoe werkt het concreet? En is Payconiq binnenkort verleden tijd?

Lees meer »

Bosbranden in buurt van Athene onder controle

De hevige bosbranden die zondag waren uitgebroken in de buurt van de Griekse hoofdstad Athene “zijn onder controle”. Dat heeft Vassilis Vathrakoyannis, woordvoerder van de brandweer maandag meegedeeld. “Er zijn geen fronten meer actief. Het vuur is ingedamd door de brandweer.”

Lees meer »

Ruim 5.400 studenten leggen toelatingsexamen af voor arts, een forse stijging: “Opleiding verdraagt zulke grote schokken niet”

5.477 studenten leggen vandaag het toelatingsexamen af voor arts. Morgen zijn er 1.767 kandidaten voor het toelatingsexamen tandarts, donderdag zijn 708 kandidaten voor het examen dierenarts. Nooit eerder waren er zo veel inschrijvingen voor de toelatingsexamens. "Dat gaat een hele opdracht worden voor de faculteiten van dit land", zegt Piet Hoebeke, decaan aan de UGent.

Lees meer »

KIJK. De kop is eraf: festivalterrein Rock Werchter officieel geopend

Geduld wordt beloond. Na opnieuw een jaar wachten, zwierde Rock Werchter vanmiddag om 12 uur de poorten open, en is editie 2024 gestart. Vandaag verwacht de weide 88.000 festivalgangers in de Vlaams-Brabantse gemeente, en ook de komende dagen zijn dat er telkens zoveel. En die hebben er – weer of geen weer – zin in. “We zijn zo blij om

Lees meer »

“Da’s flink schat!”: zware celstraf voor Oostendse moeder die speed snoof met 12-jarige dochter en vriendinnetjes

Zonder enige schroom voorzag Mieke W. haar amper 12-jarige dochter van speed en cannabis. De 46-jarige Oostendse deinsde er zelfs niet voor terug om samen met het meisje en haar minderjarige vriendinnetjes een lijntje te snuiven. Tot een gsm-filmpje haar de das omdeed. Nu krijgt de vrouw vier jaar cel. “Ze sleurde jongelui mee in een inferno van drugs”, aldus

Lees meer »